2018. május 3., csütörtök

Lindab ereszcsatorna színek

Kiváló svédacél alapanyagának köszönhetően nem deformálódik, nem vetemedik és nem repedezik. A korábbi vidám színek helyett mint például a piros és a zöl a sötét és szürke árnyalatai kerültek előtérbe. Lindab ereszcsatorna szerelés és árak.


Ha teheti szereltesse szakkivitelezővel. Ez az oktatás nélkül csorbulna, így fenntartjuk.

Az árlista árai Áfa nélkül értendők! A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció!


CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Ereszcsatorna , bádogos elemek termékek: Galeco PVC ereszcsatorna , PREFA Alu ereszcsatorna , külső peremes, félkörszelvényű, külső védőfóliával, 6m-es , Tisztelt Ügyfeleink!


KÜLSŐPEREMES ACÉL ERESZCSATORNA. Pár éve kezdtük el forgalmazni a kiváló minőségű KJG márkanevű, szlovák gyártmányú csatornarendszert, amely méltó vetélytársa a nagy nevű, patinás rendszereknek, de sokkal kedvezőbb áron!

Elérhető színek az acél külső peremes, 40-es, 33-as és 25-ös méretben. Színes horganyzott acél belső peremes rendszer. Európai színvonal, hazai gyártó! Esztétikus megjelenés!


Színes kétoldalt festett belső peremes csapadékvíz elvezető rendszer, a hazai gyártók egyik legnépszerűbb produktuma. Színes alumínium ereszcsatorna , és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Trapézlemez színminták és cserepeslemez színminták közül kedvére válogathat a RAl színskála színei közül. Válasszon homlokzatához megfelelő színt. Az új vonalvezetésű szögletes ereszcsatorna rendszer ugyanúgy mint a kerek csatornarendszerünk is, Elite színben és Magestic bevonattal kapható.


Rainline Új csatorna színek ! Hírek, Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon. A PREFA ereszcsatornák évtizedek óta bizonyítanak, a részletekre is kiterjedő kifinomult megoldásokkal mindenkit megnyernek. A bevált felületnemesítésnek köszönhetően még hosszú évek múlva is működőképesek és szépek maradnak. További csatorna színek , valamint a négyszögletes csatornákra a szerződés szerinti alapkedvezménnyel kell kalkulálni. RAL színskála, a különböző színek megnevezése angolul, németül, magyarul.


Ennek értelmében a színskála csak tájékoztató jellegű! A színskála segítségével könnyen kiválaszthatja a ház és a tető színeivel leginkább harmonizáló színt.

Népszerűségük miatt készleten FEHÉR BARNA TÉGLAVÖRÖS színeket tartunk. Rendelésnél kérjük a jobb vagy bal oldali kivitelt megadni. Szállítási határidő: hét. Kérjük a megrendeléseken feltüntetni, hogy külső vagy belső szöglet.


A weboldal cookiekat használ a böngészési folyamat azonosításához, ezzel lehetővé téve a böngészési folyamat, esetleges bejelentkezési adatai illetve beállításai tárolását szerverünkön a böngészés alatt. A fedések rendkívüli tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acéllemezből készülnek, amelynek alapja tűzihorganyzott. Műanyag (PVC) ereszcsatorna rendszer.


A ház dísze az ereszcsatorna rendszer Amikor a ház csaknem kész, a színek és formák pont olyan harmóniában élnek együtt, ahogy azt alkotója - és a megrendelő- megálmodta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések