2018. május 29., kedd

Korcolt lemezfedés rétegrend

A korcolt és a lécbetétes lemezfedés a fokozottan vízzáró fedések kategóriájába tartozik. A fémlemez fedéseket (különleges eseteket kivéve) mindig átszellőztetett tetőként kell kialakítani! A korcolt fedés kifejezetten elegáns, egyedi megjelenésű épületek kivitelezését teszi lehetővé.


Az állókorcos lemezfedés egyik legnagyobb előnye a rugalmassága. Korcolt lemezfedésre a svéd PLX, valamint PLX Magestic acéllemezeket lehet alkalmazni. A táblából, vagy szalagból történő lemezfedés gyakorlatilag bármilyen.

Lindab korcolt tető fedés változatok. Az épületek egyik legfontosabb eleme a tető. Egy jól megtervezett tető, beleértve a teljes tető rétegeket is, olyan jótékony hatással van egész épületre, amit másképp nem is érhetünk el. Elég, ha csak a beázásokra vagy a rossz hőszigetelésre gondolunk.


Pattintott korcolt lemez. A tetőlemezek csatlakoztatása bepattintással történik, a korcot nem kel. This feature is not available right now. Please try again later.

A tervezőknek számos kreatív felhasználási lehetőséget kínál a tető és homlokzat kialakításához. Javaslat: A tartószerkezet hajlásszögét célszerű 7º-nál () nagyobbra tervezni. A legkisebb tetőhajlásszög.


Traditional architecture or modern design will be set off perfectly by the elegant lines of the double standing seam thanks to its wide range of details. The RHEINZINK double standing seam system with its seam height of approx. A fémlemezfedéseket – különleges eseteket kivéve – mindig átszellőztetett tetőként kell kialakítani! A Swedsteel-Metecno által kínált színbevonatos tűzihorganyzott acéllemezek tökéletes alapanyagot biztosítanak a korcolt tetőfedések kivitelezésére, egyesítve a hagyományos bádogos szakma kívánalmainak való megfelelőséget a legmodernebb gyártási technológiákkal, így kínálva a piacon tradícionális, művészi.


A pattintott korcolt lemezek számos, előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Bádogos munkák, lemezfedés és természetes palafedés készítése. Kiváló vízzárásúak.


Austrotherm AT-Hhőszigetelés. V– Közbensőfödém. Egy ügyes mesterember az anyagot meg tudja munkálni úgy, hogy bármilyen tetőszerkezethez illeszkedjen, legyen az akármilyen bonyolult is. A PLX korcolt lemez tető lehet akár ívelt, hajlított vonalú, a lágylemez fedés képes követni a formáit. Megjelenésében hagyományos, kialakításában korszerű, állókorcos tetőpanel.


Elsősorban az egyházi és a műemlék épületek felújításához ajánlott, de szívesen alkalmazzák új építésű apartmanházak, családi házak, középületek esetében is. Szerelésének, Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon.

Azonban egyre inkább az az irányzat válik uralkodóvá, hogy deszkaaljzat esetén semmilyen alátétlemezre nincs szükség. Ennek legfontosabb oka, hogy a deszkaaljzat épületfizikai hatása rendkívül kedvező a. A másik fontos dolog a rétegrend. Fémlemez tetőknél az egyik fő dolog, a légrés kialakítása.


A korcolt síklemez tetőprofil különösen jól illeszkedik a modern és skandináv stílusú épületekhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések