2018. május 15., kedd

Bükk fűrészáru árak

A faanyag árak változhatnak a Forint-EUR és Forint-USD árfolyamtól. Ezért az árak változtatásának jogát bármikor fenntartjuk! FAANYAG ÁRAK , SZÁRÍTOTT BOROVI FENYŐ FŰRÉSZÁRU ÁRAK. Az alábbi faanyag árak vannak pontosan meghatározva táblázatban, méret, minőség, vastagság, szélesség, hosszúság szerint.


Az árak bruttó árak , a áfát tartalmazzák!

Gőzölt bükk szárított fűrészáru nagyon jól alakítható. Csak beltérben javasoljuk a felhasználását mivel nem időjárásálló. Fenyő fűrészáru árak románia. Cégünk fő tevékenysége fenyő fűrészáru forgalmazás, szállítás.


Fő profilunk fenyő fűrészáru gyártása, értékesítése és az ehhez kapcsolódó. Romániában, Arad megyében(Buteni) bükk és cser,. Segítünk Önnek kiszámolni, hogy mennyibe fog kerülni a kiválasztott fűrészáru.

Fűrészáru számítás. Annyit kell csak tennie, hogy kiválasztja az adott fűrészáru méretét, mennyiségét. A hosszúságot a gördülő listából válassza ki, a mennyiséget be kell írni az ablakba.


Amennyiben gerendára, szarufára, pallóra, fenyő deszkára vagy lécre van szüksége, tekinse meg építő minőségű fűrészáru kínálatunkat! Mindezeken felül a romániai Brassóban található „J. Furnir“ üzemünkben Európa legjobb termőhelyeiről származó alapanyagokat dolgozzuk fel, amelynek eredménye a kiváló minőségű román tölgy, kőris, bükk , cseresznye és juhar fűrészáru. Lucfenyő deszka, palló, geranda, szarufa, tetőléc, bramac léc, cserépléc kapható tetőszerkezet készítéshez, kis és.


Műszárított lombos termékek 9- -os nedvességtartalmát műszárítással érik el szárítókamrákban. A termék előnye, hogy a beépítés után deformációkra kevésbé lesz hajlamos, könnyen megmunkálható természetes alapanyag. Kedvező áron kínálunk Hajdúböszörményi fatelepünkön bőséges fafaj választékkal, nagy mennyiségben asztalos minőségű faanyagot. Megrendelésre vállaljuk egyedi méretű akácfa gerendák fűrészelését. A hazai fafajaink közül az egyik legkeresettebb, színes gesztű fa, a szíjács keskeny sárgásfehér, gesztje szélesebb sárgásbarna.


Asztalos Faipari Kivitelező múltunkra is tekintettel nagyobb rálátással rendelkezünk, így Önnel közösen a lehető legoptimálisabb megoldásra törekszünk, hogy termékeinkkel maximálisan elégedett legyen felhasználása során. Mindkét fafaj remekül megmunkálható, időtálló termékek készülnek belőlük. A tölgy kifejezetten kültérre használatos keményfa, jellegzetes erezete, mintája évszázadok óta méltán közkedvelt.


Bükk természeténél fogva félkeményfa azonban, jellegzetes felhasználási területe inkább a bútorgyártás.

Léc, palló, gerenda (fűrészelt) kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. A rétegelt lemez tulajdonképpen egy szimmetrikusan elhelyezett, páratlan számú (minimum 3) furnérlapokból álló falemez, ahol az egyforma vastagságú rétegek rostiránya az előzőre mindig merőlegesen helyezkedik el, így is növelvén a termék szilárdságát. LAMBÉRIA, HAJÓPADLÓ, FENYŐ FŰRÉSZÁRU.


Fa burkoló anyagok nagy választékban. A nyílászárókon kívül készletről vásárolható fenyő lambéria, hajópadló, faházprofil. Miskolc, Gárdonyi Géza úti fatelepünkön épületfa, fenyő fűrészáru kapható.


Tölgy és Akác fűrészipari rönköket kamionos tételben VÁSÁROLUNK! A gyártáshoz szükséges borovi, vörös és cédrusfenyő rönköket Oroszország Bajkál tó melletti (angarai) területeiről, az Uralból és Karéliából, valamint az ukrajnai magas Kárpátokból importáljuk, míg a lombos fák rönkjeit főleg magyarországi erdészetektől vásároljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések