2018. május 28., hétfő

Hangszigetelés autóba

Nagyon hatásos az ajtók hangszigetelése. Előtte persze le kell bontani a kárpitokat Nincs kiábrándítóbb, mikor elkészül egy hifi installáció és a várva várt határozott mély hangok helyett puffogást, a tiszta közepek és magasok helyett fémes zajt és a kárpitok mögül előtörő rezonanciát kapunk. Budapest, Transzformátorgyár utca 1. Hangszigetelő és rezgéscsillapító anyagok széles választéka. De szerintem előtte nézd meg hogy mennyi az autóba való hangszigetelőcucc. Ebben a videóban egy Toyota csomagtér belső hangszigetelését mutatjuk be, lépésről-lépésre.


Legjobb hangszigetelés a motorhoz, ha kifújod a motorteret purhabbal. Igaz az egy régi teljesen szigeteletlen autó , könyebb volt sikereket. Autóba hangszigetelés , mit javasoltok?


Van egy 3as golfom TD nagyon behallatszik a motorzaj most lett kikasztnizva kivan belezve teljesen arra gondoltam hogy kátránypapírral leszigetelem az egész padlólemezt egészen műszer fal mögött is szerintetek hatásos vagy esetleg valami más olcsó módszert tudnátok javasolni? A Halltex belső hő-és hangszigetelő panelek hetven éve kerültek a finn piacra, és azóta már nem csak Finnországban használják kiváló hatásfokkal. Magyarországon is több mint tíz éve jelen van. HANGSZIGETELÉS - minőségi megoldás olcsón, szakszerű utólagos hangszigetelés - A Hang és Tűz Kft.


Belső hőszigetelés és hangszigetelés utólag Isotex – a modern belső szigetelő anyag Az ISOTEX az észt gyártmányú hő- és hangszigetelő panelek márkaneve, ami mindkét tekintetben különbözik az itthoni hagyományos megoldásoktól. Műszaki adatlap letöltése. Az OVF FSB 1 poliészter szálas lap, fehér színű, hő kötéses, kémiai kötőanyag és gyantamentes, alacsony olvadásponttal rendelkező, 1Celsius fokig hőálló anyagok. Az utólagos hangszigetelés általában csak sík felületű ajtóknál kivitelezhető és ezeknek az ajtóknak a vastagsága a szigetelés mértékében megnő.


A felületi burkolathoz pedig olyan anyagot érdemes választani, amelyik elég kopásálló, és a tisztítása sem okoz nehézséget. Lehet utólag hangszigetelést tenni autóba ? Válaszok a kérdésre. A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.


Autóhifi csillapító anyagok, bitumen lap rezgés csillapítás, hangszigetelő szivacs, Sinus Live ADM csillapító anyag bitumen. DSM öntapadó csillapító anyag (szivacs). Ez az anyag rugalmassága miatt akusztikai akadályként funkcionál, így a hagyományos hangelnyelő anyagokkal együtt növeli a hangszigetelés értékeit.


Akár a falra vagy rugalmas alátétre szerelt vázra erősített gipszkarton hátoldalára. Autóhifi, autóriasztó rendszerek, autóvillamosság és autóhifi beépítése, szervízelése, ülésfűtés kárpitozás, hajó hifi, valamint xenon világítás. A Protecto hangelnyelő szivacsok nagy mechanikai igénybevétel esetén, széles frekvenciatartományban használhatók, kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkeznek, jó hidrolízis tűrési képességű nyílt cellás Poliuretán habszivacsok, széles hőmérséklet tartományban alkalmazhatók, öntapadó kivitelben készülnek.


A hangszigetelés rétegrendjeinek megtervezésénél figyelembe kell venni a szigetelés beépítésének helyét. Nem mindegy, hogy a hangszigetelés melyik és milyen anyagú falra kerül. Kiváló hangelnyelő tulajdonságú, nyitott cellás poliuretán hab. A µm vékony felső réteg mérsékelten vízálló. Anyaga tartósan ellenáll a benzinnek, illetve a kifröccsenő, Alvázvédő, üregvédő, szélvédőragasztó, hangszigetelő.


Bár az utólagos hangszigetelés a hang természete miatt nagyobb kihívás, mint a hőszigetelés, erre is van megoldás. De melyik a leghatékonyabb módszer? Jó-e valamire a tojástálca, és mire megyünk a lépésálló hungarocellel? Kínál Bitumenes hangszigetelés autóba : Bitumenes hangszigetelő tekercs autóba. Leginkább a keleti autókba raktak ilyet, de más típusba is lehet.


Mérete: 5méter hosszú és 75cm széles. Szomszédok között nem ritkák a súlyos áthallásos problémák, ilyenkor szükség van a hangszigetelő felület megvastagítására. Ezt az Isotex alapanyagából készült natúr porózus farostlemezekkel, alátétlapokkal lehet megoldani. A különböző tanulmányok eredményei szerint az autó erős hangja és rezgése jelentősen befolyásolja a vezető és utasai egészségét, beleértve a mentális állapotot is. Aki már csak egyszer is talált sáros lábnyomokat reggelre az autóján, netán szétrágott szigetelést vagy kábelt a motortérben, az pontosan tudja, hogy a legsikeresebb városi térhódító ragadozó a nyest.


Fórum szabályok A fórum nyelve Magyar, kivéve a külön erre a célra hozott Témákat. A fórum használata során viselkedjetek kultúráltan, tartsátok be a Netikettet, és a Magyar jog előírásait. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. Mindenki más és más.


Eltérőek az igényeink, más a stílusunk. Ezért mi a személyre szabott, egyedi termékekben hiszünk. Cégünk valamennyi kültéri és beltéri textíliával, ponyvával kapcsolatos szolgáltatást összefogva áll az Ön rendelkezésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések