2018. május 30., szerda

Gumihotel árak

Gumihotel árak

Browse A Range Of Quality Rak Products Now! Bízd ránk ezt a piszkos munkát! Miért bajlódna szezonon kívüli abroncsainak tárolásával? Mi nemcsak a tárolást, hanem számtalan hozzá kapcsolódó szolgáltatást is elvégzünk minimális díj fejében. Vállaljuk gumiabroncsok felszerelését akár 20″-os méretig.


Gumihotel árak

A kerekek centírozását modern számítógépes rendszerrel végezzük. Kollégáink szívesen segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb ár-árérték arányú gumiabroncsot, melyet magas minőségű alufelnik és kedvező árú acélfelnik bármelyikére fel is szerelünk. Komplett kerekek vagy gumiabroncsok szezonális tárolása ideális körülmények között.


Gumihotel , gumi raktározás. Kerekeit nincs hol tárolni? Nyáron téli gumi, télen nyári gumi garnitúráját nem kell hazavinnie.


A gumicsere árak kialakításakor a főnök úr, Gábor, és testvére, a műhelyfőnök, Józsi figyelemmel voltak a gépjárművek tömegére és a tárolt abroncsok nagyságára. Böngésszétek a lentebbi listát, amiből kiderülhet, hogy még akkor is kisteher, SUV, 4×vagy kishaszon kategóriában számoljuk a. Nem kell hurcolkodni, cipekedni vele. Egy idősebb ügyfelünk például azért mondta le a gumicsere időpontját, mert a segítsége, aki felhozta volna a pincéből a gumikat, mégsem ért rá.


Miután eljutott hozzánk következő héten, kért egy gumihotel szolgáltatást. A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldalon történő böngészéssel beleegyezel a cookie-k használatába. Helyi gumiszerelés.


Gumiszervíz Egerben a Sas úton. A gumik szezonális cseréjének előnyös tulajdonságai egyre inkább teret nyer a magyar autótulajdonosok körében is. A téli gumi és nyári gumi cserék után viszont sokszor okoz problémát az. Bármennyire is felkészült egy szerviz, a gumihotel kapacitása véges.


A legfontosabb tehát hogy legyen hely. Non Stop gumiszerviz árak Az alábbi árak műhelyünkön belül érvényesek. Gumiabroncs és felni webáruház, akciós nyárigumi és téligumi kínálattal. Hatalmas nyári gumi és téli gumi készlet.


Országos kiszállítás, ingyenes átvételi pontok. A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön a Ford Petrányi kollégáinál. A gumihotel szolgáltatásunkkal biztosítjuk ügyfeleink számára, hogy gumiabroncsaikat szakszerűen tároljuk, így az időjárástól függetlenül mindig biztonságosan vezethetnek. A műhelyünk teljes körű gumiszerviz, gumihotel szolgáltatást nyújt a gépjárművekhez.


Tanácsot adunk a kiválasztandó típusra vonatkozóan. A fenti árakból kedvezményt adunk 4db gumiabroncs egyidejű vásárlása és felszereltetése vagy gumihotelünkben tárolt gumiabroncsok esetén. A kedvezmény csak pontos érkezés esetén érvényes, percet meghaladó késés esetén a normál árak érvényesek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések