2018. május 24., csütörtök

Fém hullámlemez tetőre

A lemez hosszát méretre vágjuk, vagyis egy darabban tudják felrakni a tetőre , a gerinctől az ereszig. Ha a tető hossza olyan méretű, hogy a lefedését két táblával kell. Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat. Lakossági-, ipari ill. Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók.


Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan. Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek.


A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell. A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag. Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen.


Polikarbonát lemezek. Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség. Nagyobb mennyiség esetén kérjen árajánlatot! Egyedi árat kínálunk!


A trapézlemez nagyszerűsége, egyedi formájában és egyszerűségében rejlik. Használatával olyan. Sokan azért kedvelik a tetőcserepet, mert kis elemekből áll és ezáltal könnyebb a tetőre felvinni és ott dolgozni vele.


A táblákban érkező cserepeslemezekről ez sajnos nem mondható el… Vagy mégis? Nem olyan régóta kapható egy újfajta módon gyártott cserepeslemez, a Venecia. Kiselemes cserepeslemeznek is nevezik, mely. Acél szelemen és minőségi trapézlemez karc-stop bevonattal, korszerű szendvicspanel többféle védőréteggel az Épületburkolatok Kft. A Lindab Topline cserepes lemez több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagokkal elért tapasztalatok eredménye.


Zsindely kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. A 40-es trapézlemez táblában borda van, amelyek magassága 40mm. A bordák között két-két mikroborda erősíti a lemezt.


Ez a trapézlemez gyengébb, mint a 38-as trapézlemez, hosszabb, nem túl alacsony dőlésszögű tetőre ajánlott, de a szelemenek távolságának 80cm-100cm-nek meg kell lennie. A műanyag tetők kedvező árú, gyors és egyszerű megoldást jelentenek, hogyha teraszoknak, erkélyeknek, a ház bejáratának, növényházaknak, pergoláknak vagy kocsibeállóknak a tetőzetéről van szó. Műanyag tetők – funkcionálisak, ellenállóak, minden igényt kielégítenek. Termékelégedettség: A Guttagliss poliészter egy üvegszálerősítésű anyag, amit már több mint éve használnak tetőfedésre és falburkolásra, ahol a lemezek csak függőleges felhelyezése lehetséges.


Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen lapokat nem támogatja. Az Ondura hullámlemez tetőket könnyű karban-tartani. Az évek során elöregedett Ondura tetőnknek új életet adhatunk egy újrafestés által. Először söpörjük le a piszkot és távolítsuk el a törmeléket a tetőnkrol.


Majd akár ecsettel, akár spray-vel felhordhatjuk az Ondura festéket, vagy más első osztályú 1-os acryl. Az általunk forgalmazott termékek megrendelhetőek a Webáruházunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések