2018. május 14., hétfő

Gépi szőnyegtisztítás

A gépi szőnyegtisztítás során olyan speciális tisztítószereket (hab, szőnyegsampon, száraz poros) használunk, melyek nem károsítják a természetet. Technológiánkkal nemcsak tiszta lesz a szőnyeg, hanem szinte újjá varázsoljuk a kíméletes gépi szőnyegtisztítás során. Természetesen, ha szükséges, kézi eszközökkel. A kézi és a gépi változatával is próbálkoztam, és a sokadik takarítás után mára már sikerült elérni, hogy a szőnyeg nemcsak folt-, de szagmentes is. A Vanish gépi szőnyeg- és kárpittisztító sampon újraéleszti szőnyegeit, teljes szőnyegtisztítási megoldást kínálva.


Alapos tisztítóhatás nagy felületű szőnyegekhez. Szőnyegtisztítás Budapesten házhozszállítással akár már órán belül. Cégünk kedvezményes árakon vállalja gépi és kézi szövésű szőnyegek szakszerű tisztítását, szegését, javítását. Munkánk magas minőségét a hagyományos és a modern szőnyegtisztítási eljárások együttes alkalmazása adja.


Ha valamiért folyadék kerül a szőnyegre, a nedvességet azonnal fel kell itatni a szőnyeg szálai közül, mert fontos, hogy a nedvesség ne jusson át az alsóbb rétegekbe. Dörzsölni nem szabad. Expressz szőnyegtisztítás Budapesten minden szőnyeg típusra. Vállaljuk csomózott szőnyegek, takarók, plédek, függönyök bio- és vegytisztítását, akár ingyenes hozom-viszem szolgáltatással Budapest teljes területén. Bízza ránk elhasználódott, kopott szőnyege beszegését is!


Az aktuális kedvezményekről és a szőnyegtisztítás árakról weboldalunkon tájékozódhat. A takarítás egyik legfárasztóbb része a szőnyegtisztítás , amit nem könnyítenek meg a makacs szennyeződések. A feladat akkor lehet egyszerű, ha kiváló szőnyegtisztító szerek állnak a rendelkezésére, amelyek nem kímélik az effajta szennyeződéseket.


A szőnyeggel finoman kell bánni, sajnos nem lehet csupán bedobni a. Szőnyegmosás, folttalanítás, egyedi tisztítás, bió mosás Általában munkanap alatt vállaljuk gépi gyártású szőnyegek sík-mélymosását, faliszőnyegek, rongyszőnyegek, gyapjűszőnyegek egyedi mosását, valamint kézi csomózású szőnyegek, kézi szőttes szőnyegek és kel. Nem árulunk el nagy titkot, ha megállapítjuk, mind a lakossági, mind a vállalkozói, közszolgálati szférában a legsérülékenyebb és legtöbb piszoknak, pornak és sárnak kitett „bútordarab” a szőnyeg. Gépi gyártású szőnyegek mélymosását, Faliszőnyegek, rongyszőnyegek egyedi mosását, Kézi csomózású szőnyegek, kézi szőttes szőnyegek és keleti szőnyegek mosását, vagy kézi tisztítását, Valamint antik szőnyegek kézi tisztítását minőségben vállaljuk. Gyapjú szőnyegtisztítás. Porszívózni is a legkisebb fokozaton ajánlott.


Amennyiben nincs még törzsvásárlói kártyája azt a szőnyegtisztítás megrendelésekor kérje kollégánktól, hogy a következő szőnyegtisztítás megrendelésnél visszatérő ügyfelünkként megkapja az Önnek járó kedvezményeket! AKTUÁLIS AKCIÓNK: 6m felett ingyen szállítás Budapesten belül! Kéziperzsák, szőttesek javításának munkadíját előzetes megtekintés után telefonon közöljük. Az erős szívóhatásnak köszönhetően a szőnyegtisztítás után a nedvesség nagy része eltávolítható a szőnyegből, így annak száradási ideje jelentősen lerövidül a kézi szőnyegtisztításhoz képest.


A szőnyegtisztításhoz bármilyen kereskedelemben kapható gépi szőnyegtisztítót használhat. Szőnyegét fázisú mély mosással tisztítjuk, az ország legnagyobb szőnyegtisztító üzemében. Kedvező áron garanciával vállaljuk kézi csomózású és szövésű, valamint gépi készítésű szőnyegek gyors, szakszerű tisztítását. Szegés, rojtozás, javítás. Por és Atkamentesítés.


Minőségi szőnyegtisztítás mélymosás, vegytisztítás. Vállalunk gépi gyártású szőnyegek mélymosását, faliszőnyegek, rongyszőnyegek egyedi mosását, valamint kézi. Takarítás minden területen.


Irodatakarítás, bevásárlóközpont takarítás, létesítmény üzemeltetés, raktárak takarítása. Gyönyörű tisztaság kedvező áron!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések