2016. május 25., szerda

Vörösfenyő hajópadló ár

Vörösfenyő járó hajópadló felhasználása. Színe vöröses-barna és csiszolt felülettel van már ellátva. A három fenyő fajta közül ez a legerősebb fajta. Ez a termékünk kompromisszumot kínáll azon a vevőinknek akik a lehető legkeményebb felületet keresik, megfizethető áron.


A termék méteres hosszban elérhető. A hajópadlókat két fő csoportba sorolhatjuk. Az idő során napjainkban újra előtérbe kerül valódi fa hajópadló , hiszen jó hang és hőszigetelő képességgel bír. Antisztatikus, könnyű tisztán tartani és nem vált ki allergiás tüneteket.


Emellett a hajópadló környezetkímélő, mivel gyártása káros anyag kibocsátástól mentes. Az ember lakta vidékektől távol eső óriási területeken a természet rendre gondoskodik az erdők újratelepüléséről, nagyszerű a fiatal fák százalékos aránya. A különféle vörösfenyő alapanyagokat a világ minden tájára importálják innen, a nálunk kapható vörösfenyő hajópadló is Szibériából érkezik hazánkba.


A vörösfenyő hajópadló és teraszburkolat igényes megjelenést biztosít. Legyen szó belső burkolatról, vagy éppen a kert kiemelt részéről, a vörösfenyő burkolatok ámulatba ejtenek mindenkit. Ezt a kiemelkedően strapabíró és nagy hőmérséklet-változásnak is ellenálló hajópadlót kétoldalt is gyalult felülete (amelyen egyik oldalon sem talál dilatációs marást) miatt akár kerítéslécnek is alkalmazhatja.


Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk. Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! A kínálat bőséges, a hajópadló árak pedig természetesen a kiválasztott terméktől függnek. Több oka van annak, hogy miért választják az emberek a hajópadlót: gyönyörű, stílusos, praktikus, és a hajópadló ár is kedvező!


Járófelületű hajópadlók: Általában párnafára vagy vakpadlóra rögzítik,de két komponensű flexibilis ragasztóval akár megfelelően előkészített beton felületére is rakható. A feltüntetett árak, bruttó árak! Az aktuális mennyiségről, illetve hossszméretről kérem érdeklődjenek telefonon, vagy e-mailen keresztül! Alkalmas teherhordó felületek belső burkolásához. Körfűrésszel vágott, szép faanyag, minden méretben rendelhető.


Kiváló horgászstégekre, faházakra, rönkházakra, teraszokra és tartós látható födémgerendákra. Szállítást tudunk biztosítani. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Hajópadló vásárlásakor, a teljes szélességet számoljuk!


Ilyen a hajópadló is. Egy darabig hódítottak a laminált padlók és más olcsóbb, kevésbé természetes megoldások, de manapság újra trendi a FA. Ráadásul a padlóburkolatok közül a fenyő hajópadló rendelkezik a legjobb hőszigeteléssel, így ha mezítláb rálépünk, nagy különbéget tapasztalunk a hajópadló és más burkolatok, például egy laminált parketta között.


Kínál Faanyag - Lucfenyő, vörösfenyő , borovi fenyő fűrészáru rendelhető: Luc, borovi és vörösfenyő fűrészárut kínálunk Szlovákiából, egyenesen a gyártótól. Szolgáltatásaink:a faanyag szárítása, gyalulása, impregnálása. Továbbá kínálatunkban van többféle.


Gyalult áru vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések