2016. május 18., szerda

Baumit szilikát vakolat

Baumit SilikatColor. Káli-vízüveg kötőanyagú, ásványi homlokzatfesték kül- és beltéri felhasználásra. Légáteresztő hőszigetelő rendszerek ajánlott fedővakolatai. Ingyenes szállítás országosan vödörtől!


Fogyasztói ár: 52Ft. A közkedvelt műgyantás, szilikát és szilikon alapanyagú vakolatok mellett most az nano technológiával készülő NANOPOR vakolat is akciós áron kapható!

Szilikát mm kapart vakolat 1. Számold ki másodpercek alatt, mennyibe fog kerülni otthonod színvakolata. Színminta választás, árkalkuláció. A szépítés mellett hőszigetel és lélegzik. A csapadékot távol tartja, de a belső párát átengedi. A nyári hűtés és a téli fűtés költségét alapvetően a homlokzat határozza meg.


Műemléki épületek optimális bevonata. Jól kapcsolódó vegyi kötést képez mész-cement ásványi.

Kevert színű, műgyanta kötőanyagú szemcsés vékonyvakolat külső és belső. A honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. Mészhidrát, cement, osztályozott homok, adalékszerek.


Alkalmazás Egyrétegû vakolat minden ásványi alapfelületre, durván lehúzva vagy finoman eldörzsölve. INNTALER SZILIKÁT VAKOLAT 1. KAPART SZEMCS 25kg. A Ceresit vakolatai javítják az épület hőszigetelési tulajdonságait, de a víz behatolása ellen is megfelelő védelmet biztosítanak, miközben tetszetős külsőt kölcsönöznek a homlokzatnak. A Ceresit különféle ásványi, akril, szilikát , szilikon, elasztomer stb. Most vettem át a rendelt terméket, és nagyon elégedett vagyok!


Gyors, korrekt ügyintézés, maximális segítőkészség! Külön köszönetemet kérem tolmácsolják a futárnak (Dunaújváros Városházára szállított), hogy ilyen türelmes volt és flottul intézte az ügyemet. Hatékony páraáteresztés. Kiváló öntisztuló képesség. Műgyantás vakolat A műgyantás vakolatokat régi és új épületek külső és belső borítására alkalmazzuk dekoratív felületkezelésre.


Beltérben lépcsőházak, termek, nappalik díszítő vakolására használjuk. Vakolat W-bôl készítsük. Ez azért fontos mert a szilikát vakolatok pH értéke 1 vagyis lúgos.


Ebben a kémhatásban a nem megfelelő pigmentek átalakulnak, a színek kifakulnak (a vakolat maga támadja meg a színező-pasztát).

Akril vakolatok esetében a lúgállóság. A MosaikTop vakolat az épületek díszítésének, lábazati kialakításának végső felületképző rétege.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések