2016. május 12., csütörtök

Kétszárnyú tolóajtó

Kétszárnyú tolóajtó árai. Helyszínre szállítással, ami: 3-hét. FÁ-t nem tartalmazzák! Ingyenes házhozszállítás, INGYENES FELMÉRÉS.


Az általunk készített tolóajtók felső sín megvezetésűek, a tolóajtó alsó részén csak egy pici vezető nyelvecske van elhelyezve, ami nem látszik és nincs útban semminek. Amennyiben kétszárnyú kivitelben készül a falban futó beltéri tolóajtó , mód van a korrekt aljazatos vagy nútos (árkolt) záródásra középrészen, ami jelentősen javítja a beltéri tolóajtó hanggátlását és porzárását.

Az osztott tokszerkezet ajtólap közeli vonalára kefesort szerelnek az igényesebb termékeknél, ami. Falban futó tolóajtó Klasszikus tokborítással készülő ajtószerkezethez. Az ellentétes irányban eltolható ajtólapok nagy terek megnyitására alkalmasak. Olyan tolóajtó rendszer, mely két ellentétes irányban mozgó ajtót jelent, mely díszített és visszafogott falhoz egyaránt illik. Leírás ECLISSE ESTENSIONE kétszárnyú tolóajtó kőműves falhoz jellemzői.


A 2cm-es magassággal rendelkező tolóajtókat a vevő személyes igényei szerint kerülnek gyártásba. Pajtaajtó vasalatok,asztalosmunkák. Retro tolóajtó vasalatok,wc válaszfal vasalatok,kísbútorok,egyedi asztalosmunkák,év referencia,egyedi fa.

Beltéri ajtó kínálatunkban magas színvonalú, kreatívan kialakított, közel 1ajtómodellt találnak, több mint féle színben. Ahol a stílus, az első benyomás, a transzparencia számít, ott a megfelelő választást a record System típusú automata tolóajtó jelenti. Az automata ajtórendszerek legújabb generációja az esztétikum, a megbízhatóság, valamint a funkcionalitás nagyszerű ötvözete, mely megfelel még a legspeciálisabb követelményeknek is. SCRIGNO tolóajtó , egy- és kétszárnyú tolóajtó , egyenes és ívelt falban futó tolóajtó vakolt és gipszkarton falhoz, standard és egyedi kivitelben.


Toalettre toalett zárat! Tolóajtó márpedig kell. Gyerekbiztos üveges beltéri ajtó. Az ajtót mi adjuk, a falnyílást viszont Te!


Mindkét tolóajtó típus praktikus, kis helyet igénylő. A felületek és a színek széles választéka lehetővé teszi, hogy a Porta ajánlatában lévő beltéri ajtókkal összepárosíthatók. Weboldalunkon Magyarország legnagyobb beltéri ajtó választékát találja!


A kétszárnyú tolajtó, megoldás minden süllyesztett szekrényhez és gardróbszobához. A szemben nyíló és záródó ajtók a szerkezet használatával egyszerre működnek, így elegendő az egyik szárnyat nyitni és a másik szárny mozgásba kezd párhuzamosan. Egyedi tervezésű térelválasztó tolóajtó készítés. A megrendeléstől számítva hét múlva beépítjük otthonodba.


A hagyományos standard egy és kétszárnyú tolóajtó megoldásokon túl speciális: önzárodó, szinkron és teleszkópikus tolóajtórendszerekkel is rendelkezik. FLUIDO system A Colcom Group S. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nagy ajtónyílások és az illeszthetőség maximuma. Ha pedig üveg ajtólapokkal kombináljuk, akkor könnyedséget és fényt is biztosít. Természetesen a legkisebb térigény nélkül.


Nagyobb teraszajtók esetén (pl.: kétszárnyú ajtó vagy tolóajtó ), a két oldalról is működtethető pliszé szúnyoghálót, vagy a dupla tokos rolós szúnyoghálót ajánljuk beépítésre! A Modernkeretes Stanley tolóajtó kedvező ára mellett modern kialakítású keretprofilja és gazdag színválasztéka miatt igen népszerő Vevőink körében. A tolóajtó ajtó előnye, hogy kicsi a helyigénye, hiszen az ajtó akár a falba is futtathatjuk, ugyanakkor megfelelő zárral ellátva maximális védelmet nyújtanak.


Bal oldalon egy kétszárnyú , automatizált ajtónyitó pár biztosítja a személyzet szabályozott beléptetését. Középen egy elegáns, fix oldalrész nélküli tolóajtó mosolyog nagy, teli üvegfelülettel. Nyílászárók széles választékát kínáljuk vevőinknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések