2016. május 12., csütörtök

Hosszú szőrű szőnyeg

Vastag, hosszú szálú modelleinket az igazán puha szőnyegek szerelmeseinek ajánljuk. Remek választás egy modern nappaliba! Kellemes tapintású hosszú szálú szőnyegek outlet áron. Kínálatunkban akár extra nagyméretű, 300x5cm-es darabokat is találhat. Böngéssze végig webáruházunk kínálatát, tekintse meg praktikus kerek szőnyegeinket is!


A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát.

A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban. Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat. Nézz körül online vagy az áruházakban! Szőnyeg Modern szőnyegek.


Az egyedi szín- és formavilágú szőnyegkülönlegességek műalkotásként is megállják a helyüket. Válogasson modern stílusú szőnyegeink közül! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-vála. Vásárolj szőnyeget akár kedvezménnyel Ingyenes házhozszállítás 3Napos visszaküldés Akár év garancia Több mint millió elégedett vásárló.


A Belianinál találod a legnagyobb választékot kiváló mínőségű kerti bútorokból, erkélybútorokból, kerti asztalokból és székekből a legjobb áron.

Részletek Üzlethez. Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt. Mindegyik eltávolítása.


Bútorok Dekoráció Textil Világítás Felújítás Konyha Fürdőszoba Nappali. Otthonunk lakberendezésében meghatározó, hogy milyen szőnyeg kerül a padlóra. A helyiség stílusa előre vetíti a szőnyeg színét, mintázatát vagy anyagát.


Legtöbbször szőnyeg. A puha tapintású Shaggy vagy másik nevén bozont szőnyegek egyszerre biztosítanak kényelmet és dizájnt otthona számára. Egyedi kialakításának köszönhetően nagymértékben javítja családja és vendégei komfortérzetét, hiszen puhaságának köszönhetően akár a szőnyegre ülve is kényelembe helyezhetjük magunkat. Vanish Oxi Action szőnyeg - és kárpittisztító spray-vel.


Ellenőrizze, hogy a porszívója a gyártó által előírt használati utasításnak megfelelően működik. Eladó Álomszép 1 gyapjú perzsa szőnyegek - szőnyeg outlet Folyamatosan frissülő kínálatunkban megtalálhatóak kézi és gépi csomózású , új és használt , 1 gyapjú szálas , selyem , valamint szintetikus alapanyagú perzsa szőnyegek egyaránt. A trendi, hosszú szőrű OBI Maresa szőnyeggel modern hangsúlyokat vihet a lakóterébe. A mm hosszú szálak puha, meleg felületet adnak a szőnyegnek, és gondoskodnak az otthona hangulatáról. Dizájn bútorok online vásárolhatóak - Svájci minőségi standardok - Csúcsminőség közvetlenül a gyártótól - kényelmes házhozszállítás - nagyvonalú visszaküldési jog - kanapék, ágyak, asztalok, pezsgőfürdők, rattan-, fa- gránit kerti bútorok nagy választéka.


A shaggy szőnyeget mindenki szereti, egyre divatosabb ez a szőnyegfajta, azonban a shaggy szőnyeg tisztítása nagyon sok mindenkinek bonyodalmat okoz. Sokan azért nem választják ezt a fajta szőnyeget, mert azt hiszik, hogy lehetetlen a szálak közül eltávolítani a port. Pedig a téli hidegben nagyon is kiváló ez a hosszú szőrű , meleg szőnyegfajta és sokan szeretnék is ezt.

Kínál Hosszú szőrű szőnyeg : Méret 80x1cm. Alig használt, szép állapotban. Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban. Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból!


Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. A bolyhos, hosszú szőrű OBI Oviedo szőnyeg otthonos hangulatot és eleganciát kölcsönöz lakóterének. A puha, nagyon lágy, modern színekben kapható szőnyeg felülete hívogató. A géppel szőtt, mm szálhosszúságú szőnyeg hangszigetelő, és használható padlófűtés esetén is.


A shaggy szőnyeg meleg, puha és olyan hatást kelt, mintha csak egy bozontos szőrű kutyus feküdt volna végig a padlónkon. Hálóba és nappaliba ideális, és minden olyan központi helyre, ami szem előtt van, ám hosszú szőnyegszálai miatt kényes, ezért ezt is vegyük figyelembe elhelyezése során.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések