2016. május 13., péntek

Fenix infrapanel

Fenix infrapanel

Fenix infrapanel , Győr. Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění). Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum.


Ponúkame kompletný sortiment elektrického vykurovania – vykurovacie rohože, vykurovacie vodiče, vykurovacie fólie, sálavé panely, priamovykurovacie konvektory, reguláciu bytovú aj priemyselnú. Jedná o vynikající léty prověřený infrapanel , který nabízí maximální kvalitu při zachování velmi příznivé ceny. Nově navíc vybavený tepelnou pojistkou, která dává panelu více možností využití i pro svislou montáž. Výroba a predaj elektrických vykurovacích systémov.


Exportujeme do krajín sveta. FENIX JESENÍK Tradice, zkušenost, nadstandardní záruky – to vše nabízí značka FENIX. Jsme potěšeni Vaším zájmem o naše elektrické topné systémy. Nabízíme Vám ucelený sortiment elektrických topných systémů a jejich regulace od klasických konvektorů až po nejmodernější a nejefektivnější velkoplošné podlahové.


Az ECOSUNG üveg infrapanelek a GR panelekkel egyetemben, ötvözik az üveg esztétikus megjelenését az infrafűtés gazdaságosságá val. However, the smooth surface is considerably easier to maintain and clean. ECOSUN Basic is therefore particularly suitable for health care institutions or for users with asthma problems or allergies. The standard panel colour is white. Nincs többé kerámiaszemcse.


A BVF NG Series, csúcskategóriás infrapanel technológiája folyamatos fejlesztéssel már közel éve elérhető Magyarországon. Tudjon meg mindent az infrafűtésről, válassza Ön is a biztonságos és energiatakarékos új generációs infrapaneleket otthona elsőszámú vagy akár kiegészítő fűtéseként. Válogasson kedvére a termékeink között! Az infrafűtési rendszer és technológia. A rövidhullámokkal ellentétben (mint például a röntgen sugarak) az infra sugarak az emberekre nagyon jó hatással vannak.


Ecoflex Solius a infra és a konvekciós fűtőtest hibátlan ötvözete. A hőleadás -a infravörös, – a konvekciós tartományban történik! Kerámia szilikátos fűtőbetét speciális, hosszú élettartamú kompozit egység. Podstatou infratopení je sálavá složka topného média. Z převážné většiny dochází u tohoto systému k předání tepla sáláním, které volně prochází vzduchem a teprve ve chvíli dopadu na pevné předměty (stěna, strop, podlaha, nábytek, člověk…), dochází k přeměně na teplo.


A kategória termékei. Egy 100malapterületű új építés esetén, a komplett kiépítés, helyiségenkénti WiFi-s vezérléssel sem haladja meg a. Az ULTRATHERM infrasugárzó panel kutyakennel fűtés és kutyaház fűtés céljára lett kifejlesztve. Kvalitní infrapanely českého výrobce FENIX jsou léty prověřené výrobky. Dostupných je hned několik řa typů a výkonů panelů pro nejrůznější instalace.


Vhodné jsou pro použití v bytech, domácnostech nebo při. Topinfra, e-shop s topnými infrapanely. Klasické i luxusní skleněné infrapanely. Z prevažnej väčšiny dochádza v prípade tohto systému k odovzdávaniu tepla sálaním, ktoré voľne prechádza vzduchom a až v momente dopadu na pevné predmety (stenu, strop, podlaha, nábytok, človeka), dochádza k premene na teplo.


Infra zrcadla a topné obrazy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések