2016. május 30., hétfő

Elektromos kapunyitó motor

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Models Motor on eBay. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.

Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Akicós Ditec Entrematic elektromos kapunyitó motorok, szettek és kiegészítők. Na hagyja ki aktuális kedvezményes árainkat.


Azonnal elvihető Proteco kapunyitó szettek, Proteco kapunyitó motorok, kapunyitó távirányítók, kiegészítők, villogók és kapunyitó alkatrészek, zsanérok, forgáspontok, úszókapu alkatrészek, kapugörgők. Kétszárnyú kapunyitó szettek. Webáruházunkban a legkiválóbb minőségű kapunyitók közül választhat.

Hihetetlen hosszú garanciaidőt vállalunk, ami szettől függően vagy év! A garancia alapfeltétele a szakember általi telepítés. Minden kapunyitó motor beüzemeléséhez kérje szakember segítségét, és az számla mellé kapott beüzemelési bizonylatot adja át a szerelőnek érvényesítésre. Kapunyitó felszerelési videók. Nice kapunyitó automatikák Nice termékek forgalmazásával foglalkozunk kis-, és nagykereskedés formájában.


Termékeinkkel számos lehetőséget kínálunk lakása automatizálására. A Nice termékei lakossági és ipari megoldásokra is egyaránt alkalmasak. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, tekintse meg a Nice. Az alábbi néhány videóban bemutatjuk a kapunyitó motor helyes felszerelését és beüzemelését, valamint a vezérlés bekötését és a kapunyitó programozását. A videók nem helyettesítik a telepítési útmutatókban leírtakat és azok részletes tanulmányozását, mindössze.


Proteco műszaki leírások Főoldal Proteco műszaki leírások. A csigaorsós mechanika hibamentesen és megbízhatóan működteti a kapukat hosszú éveken át. Minimális karbantartását a felhasználó könnyedén elvégezheti. Egyszárnyú kapunyitó rendszerek, Proteco, Sommer és más típusok tapasztalt szakembergárdától. Pontos, gyors és igényes kapunyitó szerelés.


Szünetmentesíthető kapunyitó. Elektromos , távirányítós kapunyitás - most akciósan! Egy és kétszárnyas kapukhoz.

A szett tartalma: vagy 2db DITEC kapunyitó motor , beépített vezérlés, ugrókódos vevő, pár biztonsági fotocella, 2db csatornás, ugrókódos távirányító, szerelési csomag. Tóló és úszó kapukhoz is árulunk elektromos kapunyitó szettet, amelym ár rendelkezik kiskapu funkcióval. A toló és úszó kapuk esetében maximum.


Cégünk Hivatalos NICE - VIDUE - SMES - REWLEX márkák magyarországi képviselete és márkaszervize, ezen kívül szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika, vezérlőelektronika szervizelését karbantartását vállaljuk. Email: motor (kukac). Itt mindent megtalálhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések