2016. május 18., szerda

Napfényroló teraszra

Zavarja, hogy belátnak kertjébe, teraszára, vagy szem előtt van medencéje? Ezzel az UV sugárzás álló szövettel gyorsan és egyszerűen tudja kizárni a kíváncsi szemeket, de zavaró galambokat, verebeket és más, kárt okozó madarakat is egyszerűen távol tarthatja erkélyétől, teraszától vagy gyümölcsösétől. Csuklókaros napellenzők A családi házak és erkélyes lakások tulajdonosai között igen népszerű külső árnyékoló, a csuklókaros napellenző, elterjedtségének oka, hogy a kitekert napellenző a teraszon biztosítja a kellemes, erős napsütéstől és esőtől védett pihenést, ugyanakkor a belső teret is hűvösen tartja. Lokacija blizu glavnega termalnega kopališča. Zelo prostorne sobe.


Objekt je starejši, a dobro vzdrževan. Napellenzők árnyékolás vásárlása és rendelése az OBI-nál. Rolók raffrolók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Reluxa, roló, tartozék kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Rendezze be otthonát Praktikusan! We’ll stop supporting this browser soon. For the best experience please update your browser. Kedves felhasználók!


Az NMHH koronavírussal kapcsolatban kiadott közleményével összhangban a Videa. HD (720p) és full HD (1080p) formátumú videókat nem szolgál ki. A(z) Forró Szél 10/című videót multichoice nevű felhasználó töltötte fel a(z) film/animáció kategóriába. Eddig 338alkalommal nézték meg.


A földszinten nm-es nappali, nm-es konyha, nm-es hálószoba, fürdőszoba és háztartási helyiség lett kialakítva. A nagyméretű nappaliból közvetlen kijárat van a nm-es jól használható panorámás teraszra. Eladó családi ház Rákospalotán 6nm-es telken. Amelyből 1nm a ház, 5nm az udvar, kert. A belső, helyiségenként mért alapterületek összeadva nm.


Mindkettőből szintén kijuthatunk a már említett, nagy teraszra , ahol automata, szélérzékelős napfényroló gondoskodik kényelmünkről. Az egész ház stílusára jellemző, a nagy ablakok, sok üvegfelület, így adott esetben, egész nap élvezhetjük a minket körbeölelő napsugarakat, a rendkívül világos tereket, amely a K-DK-D-DNY fekvésnek is köszönhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések