2016. május 30., hétfő

Beltéri tolóajtók olcsón

A fal előtt futó megnevezés találó, de a falban futó némi magyarázatra szorul, tekintve, hogy a falban nem tud semmi futni! Igyekszünk most némi magyarázattal szolgálni a beltéri tolóajtók típusairól. A hagyományos nyíló beltéri ajtók alkalmazása jelentős helyveszteséget okoz, a helyiségekben holt terek alakulnak ki.


A falban futó tolóajtók használatával egy mlakás esetében mhelyet takaríthatunk meg. Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor.

Beltéri ajtók egyedi és szabvány méretben is. CPL, dekor, festett, furnér, toló és nyíló kivitelben kedvező áron. Ahogy az ajtó igénybevételére, ugyanúgy a biztonságra (értsd: a nagy üvegfelület veszélyes lehet kisgyermek mellett, ám cégünk erre is kínál megoldást), s persze nem utolsó sorban a beltéri ajtó környezethez való illeszkedésére is tekintettel kell lenned. ECLISSE Falban futó tolóajtók és Tapétaajtók katalógusainak letöltése. A különbség a részletekben van.


A minimál stílusú beltéri ajtókhoz például kisebb rádiuszú lekerekítéseket alkalmazunk, míg a Mod-Art beltéri ajtók esetében lényegesen nagyobb, íveltebb éleket is kérhet a megrendelő. Cégünk MDF dekorfóliás beltéri ajtókat kínál verhetetlen áron. Egyedi formavilág, széles szín és méretválaszték.

Vállaljuk beltéri ajtók cseréjét helyszíni felméréssel, akár bontással és beépítéssel rövid határidőn belül. Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál. A hagyományos ajtólapok nem foglalják ugyan állandó jelleggel a teret, de fenn kell számukra tartani csaknem egy négyzetmétert arra az esetre, ha valaki be szeretne lépni a szobába. Weboldalunkon Magyarország legnagyobb beltéri ajtó választékát találja! Az olcsótól a legmagasabb minőségi kategóriáig, hagyományos méretrendben vagy egyedi méretben, nyíló, toló, egy- és kétszárnyú ajtók HIHETETLEN választékban, A LEGJOBB ÁRAKON!


Dekor és CPL ajtók kiemelt ajánlatunkban! A borovi fenyő használatával természetes és egyedi szépséggel rendelkező beltéri ajtókkal láthatjuk el otthonunkat, ehhez a remek ár-érték arány is hozzájárul. Tolóajtó kivitelek. Rengeteg beltéri ajtó. Először is rengeteg beltéri ajtót.


Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett. Cégünk fő profilja: Egyedi beépített gardróbszekrények, tolóajtós beépített szekrények, tolóajtós beépített gardróbszekrények és térelválasztó tolóajtók tervezése és kivitelezése. A MEGA-TOLÓAJTÓ Kft. CPL beltéri ajtó nagy választékban!


Nem is gondolná milyen sokféle beltéri ajtó típus érhető már el a hazai üzletekben. Ha eljutott odáig az építkezés során hogy beltéri ajtóra van szüksége, vagy éppen le kívánja cserélni az elöregedett beltéri ajtót, jó helyen jár nálunk, megkönnyítjük a választást és mindenben segítségére leszünk a vásárlás során.

OBI internetes oldalán és áruházaiban! Manapság nagyon sok különböző típusú beltéri ajtó közül válogathat, hiszen vannak tolóajtók , harmonika ajtók, lengőajtók és hagyományos ajtók is, ezért nem csoda ha nehéz a választás. Fa beltéri tolóajtók. A fa beltéri ajtók között az egyik legkedveltebb megoldás a tolóajtó. Elsősorban kisebb lakásokban, szűkebb méretű helyeken praktikus térelválasztó, hiszen a fa tolóajtó nem vesz el a hasznos lakótérből helyet a nyitás-csukás során.


Helytakarékosak és modern látványt nyújtanak. A tolóajtók modern, praktikus megoldást nyújtanak belső tereink elválasztásához. A tolóajtóknak két típusa létezik, a falban futó tolóajtó fal egyik oldalán sem foglal el helyet. Gyártásuk általában fából történik, ám nem ritkák a műanyag, fém, valamint az edzett üvegből előállított beltéri tolóajtók sem. Cégünk elsősorban beltéri ajtók, bejárati ajtók, tolóajtók , kilincsek és laminált padlók kiskereskedelmi és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik.


Köszönhetően annak, hogy esztétikus megjelenésűek, és a helymegtakarítás miatt rendkívül praktikusak is. A normál beltéri ajtóknak megvan az a hátránya, hogy nyitott állapotban elég nagy területet lecsíphetnek a lakótérből. Előre gyártott tolóajtó-szerkezetek komplett garnitúrákban is beszerezhetők, amelyek beépítése egyszerű, még kőműves munka sem minden esetben szükséges hozzá.


A beltéri tolóajtók széles körben kedvelt ajtótípusok. Gazdag színválaszték, hozzáértő beszerelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések