2016. május 23., hétfő

Grafitos hőszigetelés

Grafitos homlokzati hőszigetelés , akciós áron, energetikai tanácsadással, országos kiszállítással. A külső homlokzati hőszigetelések anyaga általában EPS 8 vagy annak grafitos változata az EPS G 80. Grafitos hőszigetelés az egyik legnépszerűbb szigetelő anyag a magyar piacon. Nem véletlen, mivel -al jobb a hőszigetelő képessége! Ha Ön is szeretne egy költséghatékony megoldás mellett dönteni, ami esztétikus és praktikus is, válassza a grafitos hőszigetelést!


A folyamatosan fejlődő technológiai lehetőségeknek köszönhetően egy minőségi szigetelőanyag került a piacra, amely magasabb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik más lehetőségekhez képest, ez által hatékonyabb és tartósabb megoldást kínál a felhasználók számára.

Alkalmazása, napjainkban igen elterjedt. A grafitos hőszigetelés. Miből áll a grafitos hőszigetelés ? Egy új szigetelőanyagot hoztak piacra, ami a hagyományos termékekhez képest lényegesen nagyobb hőszigetelő képességgel rendelkezik.


Alapja polisztirol és mikroszkopikusan kicsi grafit adalékot tartalmaz, ezzel javítva a szigetelést. Nem fehér, hanem szürke, a nyersanyag pedig gyöngyszerű. Ez azzal az előnnyel jár Önnek, hogy vékonyabb hőszigetelés is elég a kívánt mértékű megtakarítás.


Austrotherm GRAFIT Az egyre szigorúbb épületenergetikai szabályozás mind hatékonyabb hőszigetelést kíván.

Az elvárásainknak vagy extrém vastag hőszigeteléssel, vagy minőségileg jobb szigetelőanyagokkal tudunk csak megfelelni. Prémium vakolaterősítő üveghálót, mmennyiséget az átfedésekhez. Speciális üvegszál erősített grafitos polisztirol ragasztót, m2-re. Kérje ajánlatunk a grafitos hőszigetelő rendszer kiegészítőkre is! Már többször érintettük a grafitos polisztirol szigetelőlapok előnyeit a hagyományos fehér polisztirollal összehasonlítva.


Amellett, hogy a két anyag alkalmazási területe és alkalmazástechnológiája megegyezik, és ezért a kivitelezés során nem lépnek fel extra költségek a grafitos lemez alkalmazásakor, – a grafit adalék hatására akár -kal magasabb. Nem nehéz tehát kikövetkeztetni, hogy ezzel a szigeteléssel jobban jár, különösen akkor, ha a szállítási és tárolási költségeket is nézzük. Létezik egy komolyabb hőszigetelő képességgel rendelkező anyag, mely a grafitos polisztirol lap. EPS G grafitos polisztirol homlokzati hőszigetelés. A megcsavarodott, grafitos szigetelőlapok már nem látják el tökéletesen hőszigetelő feladatukat.


Ez a probléma előfordulhat a már falra felragasztott, de még be nem glettelt, hálózott grafitos polisztirol szigetelőlapokkal is. Ez a korszerű technológia elődeivel ellenben sokkal hatékonyabb hőszigetelés szempontjából, így ár-érték arányban egy roppant kedvező perspektívát nyújt. Paraméterei egyedülállóak, kiváló mechanikai jellemző, felhasználásban azonos az ismert fehér EPS-sel, kivitelezési technológiájában nem külömbözik, a táblák sötét szürke színűek. A termék elnevezése CARBON 80. Napfénytől védve tárolandó.


Az viszont biztos, hogy az energiaárak növekedésével egyre inkább megéri a vastagabb homlokzati hőszigetelés beépítése. Várjuk szigetszentmiklósi üzletünkben!

A hőszigetelő lemez vastagságát. Hőszigetelő rendszer komplett kivitelben. Külső és belső szigeteléshez, színezéshez, gipszkartonozáshoz, burkolatragasztáshoz, mindent egy helyről, a Józan Kft.


A szigorodó energetikai előírásoknak eleget téve, vékonyabb vastagsággal tudjuk elérni a kívánt értékeket. Böngésszen a Hozo hőszigetelés webáruházunkban, mert a nálunk kapható hőszigetelő anyagok, hőszigetelő rendszerek alkalmazásával nemcsak a fűtésszámla csökken, de a lakók közérzete is jelentősen javul. Ha a szigetelést saját maga szeretné elvégezni, a Hozo hőszigetelés webáruházban mindent megtalál, amire.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések