2016. május 10., kedd

Szórógitt csiszolása

Connect with our experts to find the best solution for your business. Először az alapozó aztán a szórógitt vagy fordítva? Többnyire fémtiszta felület, néhol ki van késtapaszolva.


Viszont vannak még pici barázdák a felületen, azért kell a szórógitt amit szerintem lealapozott fémre kell fújni. A szórógitt felvitele szórópisztollyal történik. Az eljárás lényege annyi, hogy a szürkés anyagot higítóban feloldjuk, és betöltjük a szórópisztoly adagolójába. Amely belekeveri a cseppfolyós anyagot a sűrített levegőbe, ami áthalad rajta így érve el, hogy a pisztolyból kilépve egyenletesen szóródjék szét az.


Szóval rozsda esetén fémig csiszolás, rozsdamaró, gitt (nem késtapasz!!!) motip v body márka, ezt 1as papírral szintbe visszacsiszolni, szórógitt pl body, ezt vizesen 800as polírpapírral megcsiszolni. Ilyen szilikon mentesítést megcilyesmit. Neo 2K HS 5:szórókitt edzővel 3liter, Kétkomponenses magas szárazanyagtartalmú akril szórókitt.


Felhordása szórópisztollyal történik. Előkészítés gittelés után p220-p400-as csiszolópapírral. A fényezés nem helyben történik. Szerződéses partnerünk soron kívül végzi a szervizünk által javított autók fényezését.


Minden magyarországi Biztosítóval szerződésben állnak. Az autóiparban is nagyon kedvelt, például a szórógitt végső csiszolásánál. A siavlies „letöri a csiszolási karcok csúcsait”, így egy azonnal festhető felületet kapunk rövid idő ráfordításával.


A berakódás a vlies szálai közül sűrített levegővel, vagy akár kimosással is eltávolítható. Egykomponensű finom kitt, ideális apró, egyenetlen felületek eldolgozásához. A kittből 2-réteget vigyen fel, majd a csiszolás megkezdése előtt hagyja percet száradni. Mindenféle festék- rendszerrel átfesthető. Harmadik rész: Spray Füller felvitele - Csiszolása - Maszkolás.


Maszkoljuk le azokat a részeket, amit nem szeretnénk festeni. Az impa füller sprayt használtuk, amit használat előtt alaposan, de. Check Out Tutu on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available.


Money Back Guarantee! A fedőbevonatban csiszolási nyomok vannak. Korrózió megelőzése! Burkoló elemek vissza ragasztása Ragasztó :Sikaflex, Soudalfix ragasztó majd képet rakok fel a dobozáról!


Hajdan a magyar kocsifényező mesterek jó híre túljutott az ország határain. Művészei voltak ők a lakkozó és vonalazó ecsetnek. Fekete tükörként ragyogó. Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek - PROHARDVER! Kell valami alapozó, vagy szórógitt ? Mennyire kell felcsiszolni az eredeti festéket, és milyen finomságu csiszolóval?


Nem baj ha nem egyben fújnám az autót, hanem darabonként? Ha a festék egy adagban van kikeverve akkor nem lesz eltérés a részek között ugye? Olyan helyeken is leakarom fújni amik nem szabadok ha egyben van.


Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. Csepel mûvek területén, a víztorony mellett van egy cég. Ha van tapasztalato pozitív ill. Több sorrend is van, olcsóbbaknál: lakatolt rész, gitt, szórógitt (sokszor kimarad), füller, bázis lakk. Ha a gitt (kitt) alá fújsz valamit, akkor az csak olyan alapozó legyen, amire az van írva, hogy kittelhető, poliészter bevonathoz alkalmas!


Az alu-cink spray pont nem ilyen. A szép és tartós fényezés alapja a megfelelő alapanyagok mellett a tökéletes előkészítés. Pár évvel ezelőtt egy felújítás révén a saját, illetve az autó bőrén tapasztaltam, hogy erre a legnehezebb szakembert találni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések