2016. május 6., péntek

Drótkerítés rögzítése

A drótkerítés oszlopai készülhetnek fémből, fából, de betonoszlopokat is használhatunk erre a célra. A fa oszlopok alját égessük meg, vagy kenjük be bitumennel, így tovább ellenáll majd a talajnedvesség káros hatásainak. Kölcsönözzön oszlopdöngölőt – ez egy kétoldalt fogóval ellátott, hosszú fémhenger. A furatokba behelyezni az oszlopokat. Jobb, mint a nagykalapács, ha kihegyezett faoszlopokat kell a talajba verni, mert függőlegesen tartja az oszlopot, s kíméli annak felső végét.


Felhasznált alapanyagok: fa oszlop, és talán vadháló, de használható helyette drótkerítés , vagy akár hatszögletű szövet is. Hogyan készítsünk kerti kerítést egyszerűen? A kerítéselemeket hiánytalanul szállították ki szupergyorsan.


A csomagolás is nagyon alapos volt, figyelve arra, hogy a kertemig sérülésmentesen érkezzen meg. A kacsos kúszónövények benövik a kerítést, ezáltal a kíváncsi tekintetek elől is védenek. Számos növényt ültethetünk a drótkerítés tövébe, például bükkönyt, sarkantyúvirágot, hajnalkát, vadszőlőt, borostyánt vagy klemátiszt. A kapuoszlopok rögzítése a kerítésoszlopokéval azonos módon történik.


Szüksége lesz az alábbiakra: kapupántok, retesz vagy zár, csavarok és anyák. Ha szükséges, használjon két magasabb oszlopot kétoldalt, és szereljen fel vízszintes összekötő elemet felül, elosztva ezzel a kapu súlyát. Biztonságos, időtálló kerítés? A telek, kert határain jellemzően kerítést építünk. De építhetünk kerítést a telken belül is, például kuka, komposztáló elkerítésére – hogy a kertben játszó gyerekek ne férhessenek hozzá.


VERSENYKÉPES ÁR ÉS MINŐSÉG. Horganyzott táblás kerítés, PVC-vel bevont kerítés,kerítéselemek, több méret, több szín, széles választék. A táblás kerítés kimagasló eleganciával és minőséggel rendelkezik. Alkalmas parkok, kertek, iskolák, óvodák, raktár területek kerítésére is. Az oszlopon túlnyúló tábla csatlakoztatása (végtelenítése) a következő táblához M kapoccsal történik.


Rögzítő elem, mellyel a horganyzott táblás kerítés elemek beton pillérhez, betonfalhoz, faoszlophoz rögzítése szakszerűen és egyszerűen oldható meg. Leszakadó fejű anyával szállítjuk, így a táblarögzítő a kerítésen kívülről nem bontható meg. Felszerelése nem igényel speciális szerszámokat.


Oszlopok közötti felhasználásnál nemcsak a lábazati elem, hanem a tábla is az oszlopok között van. A tábla rögzítő , a GAL bilincs, ami a 60x40-es oszlop 60-as oldalának közepére rögzíti a táblát. Hova rakhatok ponthegesztett kerítést? Miért hatékony a ponthegesztett kerítés?


A ponthegesztett kerítés szövetek tüzihorganyzott acél, jól hozzátapadó műanyaggal bevont drótokból készülnek. Magas eleganciával, esztétikával és hosszú élettartammal. Első kérdés, hogy milyen stabil kerítést szeretnénk?


Tisztelt Érdeklődő! Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen lapokat nem támogatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések