2018. október 4., csütörtök

Trapézlemez tormásliget

Weboldalunk a működése során sütiket (cookie-kat) helyezhet el az Ön készülékén. A trapézlemezeket bordázatuk teszi strapabíróvá és erőssé. Rendkívül sokoldalúan felhasználhatók: nemcsak otthonok, garázsok és gazdasági épületek tetőfedésére, de homlokzati burkolatként is használhatók, illetve akár kerítésként is beépíthetjük ezeket. Legolcsóbban a gyártótól!


Trapézlemezek, cserepeslemezek és kiegészítők forgalmazása. Vonattal elérhető a Sopron–Szombathely. A Zsámbékon megnyílt új gyárunkban trapézlemez , cserepes lemez, szendvicspanel, csatorna rendszer, szelemen és ezek kiegészítői vásárolhatók meg. Cégünk főként a magyarországi piacon próbálja segíteni az acéltermékek eljuttatását a magánszemélyekhez, kis és nagyipari cégekhez, és elősegíteni a cserepeslemez, trapézlemez és hőszigetelt panel térhódítását. Közvetlenül a gyártótól.


Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! A mai község területe a 16. Csepregtől km-re északkeletre fekszik.


Nádasdy család birtoka volt, akik majorságot alakítottak ki itt. Több mint féle, különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemez érhető el, horganyzott és alucink kivitelben egyaránt, 6-1mm-ig terjedő bordamagassággal. Debrecen Apafa Steel-Lemez Kft. Tesz Kft - Dabas Vésztő-Aron Profil. Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult.


Polmetál Pruszynski Kft. A Zsámbékon megnyílt telephelyen nemcsak trapézlemez , cserepes lemez, szendvicspanel, szelemen és ezek kiegészítői vásárolhatók meg, hanem lehetőség van az ezekhez kapcsolódó kivitelezési árajánlat kérésére is. Mit kell még tudni a Lemez Outlet-ről? Bádogos Centrum Kft. Rólunk:Társaságunk fő profilja különböző alapanyagokból (alumínium, színes alumínium, horganyzott, horgany, vörösréz, acél) készült csatornarendszerek (Trifa Lindab, Zambelli, Prefa) és tartozékaik, egyéb bádogos kiegészítők (kézi szerszámok, korctömítő) forgalmazása és kivitelezése.


A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban piacvezető a fém tetőfedő-anyagok gyártásában. A T18-as lemez a legkedveltebb a lakossági felhasználók körében, tetőfedésre, oldalfalak kialakítására és kisebb ipari épületek, tárolók, garázsok tetőfedéséhez ideális. Kínálatunkban megtalálhatók a cserepeslemez és trapézlemez kiegészítők is: rögzítő elemek, élhajlított elemek és tömítőprofil. T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS.


KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Ihász Mérnökiroda Kft. A megfelelő trapézlemez kiválasztásához terhelési táblázat áll rendelkezésre.


THtrapézlemez gyártása is megkezdődik. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Minél nagyobb a trapézlemez bordamagassága, annál nagyobb a teherbíró. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.


Különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezből több mint féle méret kapható, festett, horganyzott és alucink kivitelben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések