2018. október 1., hétfő

Bükk faanyag

A bükk 20–m magas egyenes, hengeres törzsű fa. Kérge háncsrosttól mentes, sima, szürkészöldes színű. Kéregvastagsága 1–cm. Halványsárgás, világosszürkés, rózsaszínes tónusú anyag.


A különbözet - a gyengébb minőségű faanyag és az egyes megmunkálási eljárások során keletkező hulladék- sem vész azonban kárba, mivel más faipari fatermékek (pl. cellulóz, farostlemez, faforgácslap) alapanyagaként, illetve tűzifaként hasznosul. A faanyag kemény, szívós, sűrű, kevéssé rugalmas, jól megmunkálható és pácolható.

Zsugorodása jelentős. A felület kezelhetősége és telíthetősége jó. Fűrészáru és pellet kereskedésemben kedvező áron tud jó minőségű, egyenes vágású b orovi, luc, tölgy, bükk faanyagot, deszkát, pallót és jó minőségű pelletet vásárolni kis és nagy tétlben.


Továb bá kapható táblásított fenyő, ajtófrízek, és ablakfrízek. Kedvező faanyag árakat keres? Válogasson az alábbi termélek árai között: deszka, palló, tetőélc, gerenda, szarufa, tetőszerkezet, táblásított lap, borovi, lucfenyő, tölgy fűrészáruk között. Töltse le a faanyag árakat egy kattintással és tekintse meg akülönböző fáruk árait.


Igény szerint gyalulva, favédelemmel.

A bükk a domb- és hegyvidék fája főleg a páradús, csapadékos északi oldalakat kedveli. Fűrészáru kínálatunkon belül ezen az oldalon asztalos minőségű termékeink közül válogathat. Amennyiben gerendára, szarufára, pallóra, fenyő deszkára vagy lécre van szüksége, tekinse meg építő minőségű fűrészáru kínálatunkat! Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! A jó minőség mellet “Érveink az áraink” méteres szálhosszúságban elérhető termék.


A bükkfa alapvetően az északi-mérsékelt öv lombhullató fája. Itthon a középhegységeinkben terjedt el. Nagyon jól alakítható keményfa. Száliránya egyenes, egyszerű.


Gőzölt bükk szárított fűrészáru. Színe sárgás vöröses - világosbarna, gőzölve vörösbarnára mélyül. Megrendelésre vállaljuk egyedi méretű akácfa gerendák fűrészelését. Szélezetlen Műszárított Bükk Fűrészáru.


Ennek a csodálatos, vörösesbarna színben pompázó faanyagnak a minőségét a gyönyörű európai bükkösök legkiválóbb fái adják. Közepes keménységű, elsőrangú megmunkálhatóságú, egyszerűen felületkezelhető anyag. A bükk gőzölését felhasználják a tömörfa elemek hajlíthatóságá-nak növelésére is. A szórtlikacsú bükk kiválóan hámozható, késelhető.


Bukk Bükk pellet, Olaszország.

Hazai beszállítótól származó, jóminőségű gőzölt bükk faanyag többféle hosszméretben, ill. A tölgyfát elsősorban bútorok és ajtók gyártására ajánlják, de mivel jól reagál a külső hatásokra is, ezért kültérre is alkalmas. Hazánkban népszerű a tölgy és a bükk faléc és gerenda használata. Ez egy nagyon tartós fa, ami kevésbé vetemedik.


Mivel mára sok esetben törvényi előírás a faanyag vegyszeres kezelése, mely megelőző védelmet biztosít a tetőszerkezeteknél, így ezen szolgáltatást is biztosítjuk VEVŐINK részére, melyhez az építési naplóba feltölthető műszaki dokumentációt biztosítunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések