2018. október 16., kedd

Ytong hőszigetelő

A Xella Magyarország Kft. Ingatlanfejlesztőknek. A Multipor pórusbeton hőszigetelő lap anti-allergén, nem éghető, gátolja a penészképződést külső és belső oldali hőszigetelésnél egyaránt!


Ennek alapja a millió apró pórusba zárt levegő, mely természeténél fogva jó hőszigetelő. A Multipor lapok alacsony hővezetési tényezőjükből adódóan nagymértékben javítják a falazat hőátbocsátási tényezőjét.

Remek hőszigetelő képességével a Multipor ásványi lap kiváló megoldás energiatakarékos építkezéséhez külső és belső oldali hőszigetelésként is. Ez a hőszigetelő képesség javulás a légpórusok számának növelésével érhető el. Bevezetésre került egy új falazóelem vastagság is. Homogén anyagszerkezetéből adódóan rendkívüli hőszigetelési tulajdonsága a falazóelem minden irányában azonos. Könnyen, gyorsan megmunkálható, mely lehetővé teszi az építési idő lerövidítését, a szerkezetépítés minőségének javítását.


Ennek a fejlesztésnek az eredményeként a Multipor ásványi lapokban a pórusok száma a falazóelemek pórustartalmának a többszöröse. Azt pedig biztos tudja Ön is, hogy a levegő.

Ytong építési rendszer. YTONG - a kiváló hőszigetelő. Felhasználási terület. Hőszigetelő habarcs. Teherhordó, vázkitöltő és válaszfalak építéséhez.


Nem tartalmaz szálas összetevőket, nem éghető. Felújításkor akár külső hőszigetelő lapként is használható. Az illesztésekhez szükséges darabokat sűrű fogazatú rókafarkú fűrésszel tudja tetszőleges méretűre vágni.


A ragasztó felhordását követően kellő nyomást kifejtve csúsztassa a. A hidrogén nem marad az anyagban, azonban a helyén keletkezett üregek, pórusok (ezért hívják mostanában pórusbetonnak) biztosítják a gázszilikát-pórusbeton „könnyűségét”, és ezáltal a jó hőszigetelő képességet. Normál és nútféderes változatokban egyaránt kapható. Nem terheli az aljzatbetont sem a födémet annyira.


Könnyű, csökkentett anyagsűrűségű pórusbetonból gyártott ásványi hőszigetelő rendszer. A hőszigetelés kalkulátor segítségével meghatározható a lehűlő falszerkezetek hőátbocsátási tényezője - U értéke (korábbi nevén: k érték), valamint megjelenik a kiválasztott anyag hővezetési tényezője - lambda értéke, ezáltal meghatározható az optimális hőszigetelő anyag és optimális vastagsága. A belső hőszigetelő és hangszigetelő lapok egyszerűen ragasztással kerülnek fel a falra és egyből kész felületet adnak.

A porózus lapokat ugyanis gyárilag előre tapétázták. Austrotherm GRAFIT. Szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat.


Homlokzati falak belső oldali hőszigetelése: Különleges kapilláraktív tulajdonságuk révén megoldást nyújtanak a szerkezetek hőszigetelő képességének javítására ott ahol a határoló szerkezetek hőszigetelése a külső oldalon nem valósítható meg. Ilyen esetek például a műemléki homlokzatok, beépítési korlátok. Mindkét anyag rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal is, amelyeket mérlegelve kell eldöntenünk, hogy mely tulajdonságokat részesítünk. Az okostégla fejlesztésekkel a Porotherm téglák hőszigetelő képessége jelentősen javult.


A Termalica egy átfogó építési rendszer, amely energiatakarékos és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Termalica falazó blokk, falazó beton, falazóblokk beton, falazóelem építőanyagok. A téglafal előnyei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések