2018. október 5., péntek

Nyílászáró pécs

Minőségi műanyag nyílászáró forgalmazása Pécs , Paks, Tolna és Szekszárd környékén, beépítéssel, árnyékolás technikával. GengTherm Kft a minőség záloga. Ablak, ajtó: beltéri ajtók, bejárati ajtók forgalmazása, régi fa és műanyag nyílászárók szakszerű cseréje, teljes körű kivitelezés.


Legyen szó akár egyedi méretű nyílászáró , akár az árnyékolástechnika különböző eszközeinek készítéséről, nálunk jó helyen jár. Magas minőségű ablak, bejárati ajtó, redőny, szalagfüggöny, szúnyogháló, napellenző, reluxa, roletta és zsalúzia kínálata várja egy helyen.

Természetesen nem csak árnyékolókkal, hanem nyílászárókkal is foglalkozunk. Cégünk több nyílászáró gyártó céggel is állandó kapcsolatban van, ezért másik fő profilunk a nyílászáró beépítés, javítás. Továbbá vállaljuk régi redőnyök javítását, gurtni cseréjét. Nálunk nincs megoldhatatlan feladat. Vállalkozásunk fa és műanyag ablakok ajtók komplex kivitelezésével foglalkozik éves szakmai tapasztalattal várjuk megtisztelő érdeklődésüket!


Egy minden épületbe ideális műanyag nyílászáró azoknak, akiknek a hőszigetelés és a fokozott biztonság számít. Maco osztrák alap biztonsági vasalat, Hevestherm védelmi index szerinti 2besorolás alapján legalább helyen megerősített záródási ponttal, hibásműködtetés-gátlóval, résszellőző funkcióval. Eleinte csak meleg burkolatok forgalmazásával foglalkoztunk, mint például a laminált padló, a szalagparketta, a bambusz és a parafa padló, majd a beltéri ajtókat vettük fel.

A Siófoki Kórház korszerűsítésén belüli teljes nyílászáró csere. Gázautó A Pécsi Gázautó Kft telephelyének bővítése, AGIP töltőállomás kialakítása. Hévíz Hotel Mirage Megkezdtük az impozáns Hévízi Mirage Hotel külső nyílászáróinak beépítését.


JOLA – Ajtó Ablak Pécs. Pécsi üzletünk bejárati, beltéri fa- és műanyag ajtó valamint borovi fa- és műanyag ablak kínálat legteljesebb felhozatalával büszkélkedhet. Legyen akár biztonsági ajtó, vagy egyedi igényeinek megfelelően elkészített ajtó, ablak. Egy helyen az egyik legteljesebb garanciális ügyintézéssel.


A legtöbb cég azért lassabb nálunk, mert távolról szállíttatja az anyagokat. Szakembereink több mint éves széleskörű és magas szintű tapasztalattal rendelkeznek a nyílászáró kereskedelem, tanácsadás és beépítés területén. Minden nyílászáró igényli a karbantartást, felújítást, mellyel élettartalma megnövelhető. Ennek hiányában idővel esetleg szorulni, akadni fog a nyílászáró. A nem rendesen záródó ablak hőszigetelő képessége romlik.


Nagy fokú szorulás esetén akár vasalat törés is jelentkezhet! Csak az akciós termékek. Oldalanként DUSA BELTÉRI AJTÓ, GERÉBTOKON 75X210CM JOBB. Ajtó - ablak - nyílászáró gyártás, egyedi méret alapján.


Kedves látogató a gyorsabb információ szerzés érdekében használja oldalunkon a keresőt.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Műanyag és fa ablakok és ajtók árai a Áron Ház Kft. Kedvező árakkal várjuk vevőinket Érden és Budapesten a Méta utcai üzletünkben. Tekintse meg teljes nyílászáró árlistánkat.


A folyamatos préseléssel készített , karcvédett felületű, a front oldalon melamin bevonattal ellátott faerezet mintás beltéri ajtók esetében az ajtólapok éleit a gyártástechnológia korlátai miatt ,papíralapú, a karcvédett felülettel harmonizáló él fóliával borítjuk. Nyílászárók minőség függőknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések