2018. október 3., szerda

Ház szigetelés menete

Ha ezen túl vagyunk, a következő lépés a ház típusa, méretei és beosztásának kiválasztása. Az A- Z-ig Ház kft vállalja, hogy a megrendelőink részére igény szerint a legmegfelelőbb méretű és beosztású épületet megtervezi és engedélyezteti. Ennek az aránya természetesen függ a tégla minőségétől, a hőszigetelés vastagságától és számos más építőanyagtól is. A hőszigetelésnek az energia megtakarításon túl számos más előnye is van. Mi legyen a családi ház szigetelés első lépése?


Ennek eldöntéséhez családi házát szakszerűen fel kell mérni. Minden családi ház más, és egyedi felméréssel lehet pontosan meghatározni az épület felújítási munkák sorrendjét. Ezzel együtt persze tudunk néhány hasznos tanácsot adni előzetesen is. A tulajdonos maga vásárolta az anyagot, és még én sem voltam a témában gyakorlott, így nem tudtam rábeszélni a szigetelés megtervezésére.


Ma már nagyon szégyellem ezt, pedig a ház szép lett! A képen az előbbi családi ház sárga színnel keretezett részlete látható, amint a. Nem kifejezetten szerencsés az, ha a tervben meghatározott paramétereket megkurtítják, így például amikor úgy döntenek, hogy nincs is gond a kert talajszerkezetének a stabilitásával, és elbírja a kevésbé mély alap is a ház súlyát. Erről pontosabban érdeklődjön telefonos elérhetőségünkön.


Családi ház homlokzati hőszigetelését Pest megyén kívül országosan is vállalunk. Ma már szinte elképzelhetetlen egy új építésű ház hőszigetelés nélkül, de a régi épületek tulajdonosai közül is egyre többen fognak bele ebbe az átalakításba. A szigetelés vastagsága különböző méretű lehet, a kliens elvárásaitól és a faépítmény rendeltetésétől függően. Az egyszintes faházak esetében, ha nem a látszó szelemenes megoldást alkalmazzuk, akkor a mennyezet hasonlóképpen fog kinézni, mint az emeletes faházak esetében. Szigeteljünk, de nem mindegy hogyan!


A jól kivitelezett szigetelés ára év alatt akár 4-szer is megtérülhet. A homlokzati szigetelés szakszerű kialakításával a fűtés számla átlagosan -al csökkenthető, a befektetés ára akár 8-év alatt megtérülhet. Az ablak és ajtó kávák sarkait úgy egész lemezekkel kell kialakítani, melyekbe utólag kell bevágni a nyí­lások sarkát. Az ablakok kűlső oldala és az ablakok védelme Az ablakokat és egyéb felületeket fóliával kell megvédeni a szennyeződésekkel szemben. Ha beláttuk azt, hogy mennyit spórolhatunk azzal, ha a ház , épület, objektum szigetelését megoldjuk, (érdemes a tetőnél kezdeni, mert ott szökik el a legtöbb hő!), akkor szakértőt kell hozzá találnunk.


A padlásnak ne essünk neki magunktól, az üreges falakat ne próbáljuk mi feltölteni, inkább keressen meg minket! Egy családi ház építésének menete vázlatos formában a következőképpen foglalható össze. Természetesen lehetnek ettől eltérő feladatok, de általánosságban ez egy jó példának tekinthető (szerintem), igy a kezdő építkezők is átláthatják egy családi ház építésének folyamatát. A padlófűtés esetén, kicsit több a helyigény, de ez is megoldható.


Akciós hőszigetelés árak, díjmentes tanácsadás. Hőszigetelés Hőszigetelés Áruház. A lábazati hőszigetelés fontossága Az emberek jelentős része teljesen megnyugszik a külső házfal szigetelése után.


De bizony a lábazatot is kell, vagy kellene hőszigetelni. A dilatációs szalag használata szükséges a peremszigetelés kialakításához. A lépésálló szigetelés és a beton közé megfelelő a párazáró fólia, abban az esetben ha nem lesz padlófűtés, ez a fólia alkalmazható a szigetelés alá is.


További Szép Napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések