2018. október 8., hétfő

Ipari redőnykapu

Az ipari redőnykapu gyors nyitása és zárása, valamint a szigetelt ThermoTeck lamellák az épületben tartják a meleget, ezáltal energiát, és pénzt takarít meg. Frekvenciaváltós vezérlés által az ipari redőnykapu fokozatos gyorsítással indul, és lassítva áll meg. A Teckentrup ipari redőnykapu a legjobb választás, mert maximálisan igazodik a felhasználói igényeihez.


Elegáns megjelenésű Teckentrup ipari redőnykapu harmonikusan illeszkedik az épülethez, és így szebbé teszi azt. Mitől ipari a redőnykapu ? A legtöbb ipari nyílászáróhoz hasonlóan a nyitásszáma, mérete, működtetése és a telepítés környezete határozza meg, hogy egy kapu lakossági, vagy ipari felhasználásra készüljön.

Raktárkapu, kamionbeálló? Számtalan felhasználási területen bizonyítottak már a Hörmann ipari kapuk, hiszen ezekben a redőnykapukban a megbízhatóság és a minőség testsül meg. Ideális társak a mindennapi munkához, hosszú távon.


Fedezze fel Ön is a különbséget, amit a kiszámítható. A kapuknak ma már nagy jelentősége van az ipari ingatlanok külső megjelenésében. Jelentős energiamegtakarítási potenciállal bírnak– Az amortizációval és az utólagos átalakítással kapcsolatos információkért tekintse meg a Hörmann energiatakarékossági iránytűt. Robusztus, megbízható és tartós, a legjobb feltételeket biztosítják a mindennapi használatra különböző időjárási körülmények között.


Alutech redőnykapuk – azaz: mm, 1mm és 1mm profil.

Az ország pontján várjuk kedves Vásárlóinkat. Térjen be hozzánk Ön is. Ipari kapu specialista.


Bár ebben a helyzetben sokkal nagyobbak a mi költségeink is, mégis kötelességünknek érezzük, hogy segítsük a korona vírus elleni védekezést. Eredeti ötletünk az volt, hogy finanszírozzuk egy lélegeztető gép beszerzését, mert úgy hallottuk, hogy abból hiány lesz. DITEC szekcionált ipari kapuk – költséghatékony megoldások. A DITEC ipari kapu igazán jó befektetés, mert már a megfizethető ára is kedvez a pénztárcának.


A gyártó széles színválasztékkal biztosítja, hogy az ipari redőnykapu a lehető legjobban illeszkedjen az Ön, illetve az épület igényeihez. Ráadásul a kapuk kialakítása esztétikus megjelenést is biztosít. Ezt nyújtják redőnykapu megoldásaink, szakembereink pedig segítenek Önnek tervezésben is. TECKENTRUP ipari redőnykapu rendszerek.


Minden jog fenntartva ! Ezek a minőségi redőnykapu rendszerek intenzív használatra lettek tervezve. Ez látszik a nagy teherbírású, terhelhető hajtóműből és a masszív kialakításból is. Megfelelnek azoknak az alapvető elvárásoknak, melyek egy ipari redőnykapu esetében felmerülhetnek.


Ilyen például a gyors működés, valamint a tökéletes. Technika, technológia, lehetőségek.

Szerkezeti felépítéséből adódóan (a palást a fölötte elhelyezkedő tokba tekeredik fel) sem a belső-, sem a külső térből nem vesz el helyet, valamint az oldalfalakon a helyigénye is minimális, mindössze a lefutó szélessége. Egyedi színek és méretek igény szerint. Minőségi redőnykapu rendszerek ipari környezetbe. A kiváló minőségű alapanyagok és a precíz.


A feltekeredő redőnykapu nem igényel nagy helyet az épület belső terében. A ipari redőnykapu egészen extrém méretekben is rendelhető, és az épület külső homl. Az ipari redőnykapu egy speciális kaputechnika megoldás, mely olyan helyeken alkalmazható legjobban, a szekcionált ipari kapu beépítésére nincs elegendő hely. Számos olyan épületszerkezeti kialakítás van, ahol a szekcionált ipari kapu nem alkalmazható. Ezekre a kaputechnika problémákra nyújthat megoldást a redőnykapu.


Hasonlóan a hagyományos redőnyhöz, a redőnykapu is egy tengelyre tekeri fel a lamellákat. Megnyitjuk Ön előtt a világ kapuját! Lakossági, és ipari kapuk kivitelezését, javítását, és karbantartását is vállaljuk!


Hívjon minket bátran a nem általunk gyártott kapuk meghibásodásánál is, állunk rendelkezésére! Telephelyünk Székesfehérváron található, ám országszerte várjuk üzleti partnereink. Az ECOTOR ipari kapu dupla acéllemezes, masszív szendvicsszerkezet, mely a panelek teljes szélességében, a kapulapok belsejében elrejtett merevítőkkel van ellátva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések