2018. október 11., csütörtök

Fehér szőnyegek

Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül.


Mindegyik eltávolítása. Az egyedi szín- és formavilágú szőnyegkülönlegességek műalkotásként is megállják a helyüket. Válogasson modern stílusú szőnyegeink közül!

Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék Ma. A modern szőnyegek meghatározó szerepet töltenek be a lakberendezésben. A változatos mintavilág mindenki számára lehetővé teszi, hogy egyedivé varázsolja otthonát.


Főbb jellemzői a modern minták, letisztult színvilág, mellyel az Ön egyéniségéhez legjobban illő hangulatot érhet el. A szőnyegek egészen a kezdetektől fogva jelen vannak otthonainkban, hiszen a szőnyegszövés a legelső kézműves technikák közé tartozik. Könnyen tisztítható szőnyegek , mosható szőnyegek konyhai felhasználásra Exclusive szőnyegek A magas minőségű termékek elkötelezettjeinek ajánljuk Exkluzív szőnyegeinket, melyek minden tekintetben megfelelnek elvárásaiknak. A szőnyegek anyaguktól, színüktől és formájuktól függetlenül lágysággal és melegséggel töltik meg a szoba hangulatát, és komforttossá teszik lépteinket.


Egy nagyobb szőnyeg mérettel kijelölhetünk egy területet, ezzel elválasztva és fókuszálva a szemet az adott részre. Szőnyegek sokasága a kikában.

Bézs, natúr, fehér szegett szőnyeg. Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. Kitűnő minőségű török szőnyegek online kis- és nagykereskedelme.


Hétfő-Szombat - óráig. Vasárnap - óráig. K-TEX SZŐNYEGÁRUHÁZ - Keleti Textil Kft. Ruhafogasok és állványok.


A mai shaggy szőnyegek már nem kézzel szőttek, hanem gépekkel készülnek, így a szőnyegek gyártása megfizethetőbbé tette magát a terméket is. Napjaink shaggy szőnyegei már többfél anyagból készülhetnek, többféle stílusban és színben is. Kültérre is alkalmas szőnyegek. Rongyszőnyeg pamut-és bambusz… Műfű.


Szennytaszító strapabíró futószőnyegek. Szintén az usak- szőnyegek egy külön csoportja a fehér -usak szőnyeg, ami az alapról, amely fehér vagy bézs alapról emeli ki a barna, zöl világossárga, ritkán vörös mintázatot. Ennek a típusnak egy alcsoportja az ismétlődő mintás, stilizált madarak, levelek, rozetták, indák ábrázolása. Kis szőnyegek minden otthonba.


Egy kis szőnyeg a legtöbb otthonban gond nélkül elfér, mivel nem foglal sok helyet és könnyen mozdítható, ha mondjuk joban illik a fürdőbe, mint a hálószobába. Fehér jó minőségi rongyszőnyeg, mosógépben mosható. Hosszú szálú, puha tapintású shaggy szőnyegek fehér , szürke, barna, bézs és további színekben.

Akció, készletkisöprés, utolsó darabok‎ raktárról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések