2018. október 4., csütörtök

Reluxa fa

Vállalkozásunk az Amrein Árnyékolástechnika több mint huszonöt éve foglalkozik reluxák és más minőségi árnyékolástechnikai termékek készítésével és javításával. Leírás: A zsinóros fa reluxa, a dél-amerikai fából készült lamelláinak köszönhetően harmonikusan illeszkedik a korszerű fa nyílászárókhoz. Céginformáció Cégünk a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft. Be­mu­tatóter­münkben teljes árnyékolástechnika­­i termék­­kí­ná­latunk (napellenző, szalagfüggöny, redőny, reluxa , roletta, szúnyogháló valamint ablak­fó­lia) megtekinthető.


Reluxák vásárlása és rendelése az OBI-nál.

A beláthatóság a lamellák megbillentésével egyszerűen korlátozható. Fa reluxa választásánál mindig figyelemmel kell lenni az un. Nagyméretű felületekre is alkalmas. Előnyök az egyedülálló szerkezetük.


Az alapja fa kanadai hársfából, amely. A kis helyigénye miatt egyszerű, szinte bárhová felszerelhető, vagy akár kisebb terek elválasztására is alkalmas. A legkedveltebb beltéri reluxák.


Kíváló ár, széles választék és kiváló minőség.

Vásároljon reluxákat nálunk, és pénzt takaríthat meg a videó útmutatóinknak köszönhetően. Reluxa , roló, tartozék kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rendezze be otthonát Praktikusan! Az alumínium reluxa esetén a felgöngyölített reluxa mérete természetesen jóval kisebb.


Lamella színek: fehér, natúr, zöl arany, cseresznye. Könnyen kezelhető és ha kell tökéletesen védi az intim szféránkat, de ugyanakkor a fényt sem zárja ki teljesen. A megadott négyzetméterár a szerelést is tartalmazza. Funkcionálisan közelít ez a termék egy klasszikus alumínium reluxához, annyi különbséggel, hogy a lamellák fából készülnek. Közkedveltségét annak is köszönheti, hogy segítségével könnyen szabályozható a bejövő fény erőssége.


Számos hazai és külföldi redőny, zsaluzia, sávroló, napháló, fa reluxa és egyéb árnyékolástechnikai termékek gyártójával állunk szerződéses kapcsolatban, termékeinket közvetlenül tőlük rendeljük, kikerülve ezáltal a hazai nagykereskedelmi rendszert. Praktikus megoldást nyújt ott is, ahol úgy szeretnénk korlátozni vagy kizárni a betekintést, hogy közben mégis megmaradjon a kilátásunk. A fareluxa otthonába hozza a természetes anyag melegségét, dekoratív és praktikus árnyékoló. A fareluxa lamellái trópusi párás környezetből számazó fából készülnek, melyek ellenálnak az időjárásnak.


A reluxa tisztítás fortélyai. A szerkezet anyaga jóval erősebb a megszokott napjainkban elterjedtebb reluxákénál. A fa reluxa fajta lamella méretből választható,számtalan színben.

A lamellák forgatásával szabályozható a fény mennyisége és iránya. Reluxával megoldható a különleges alakú, trapéz, háromszög és boltíves nyílások árnyékolása is, de használható térelválasztóként is. Fő profilunk a hőszigetelt alumínium redőny, valamint a minőségi műanyag redőny gyártás, illetve redőnyszerelés. Régi fa , alumínium vagy műanyag redőnyök redőnypalástjának cseréje, sérült, hibás redőnyök javítása, és a gurtnicsere. Ez a reluxa típus is bármilyen ablakre, ajtóra vagy akár falra felszerelhető.


Sem az elektronika, sem pedig a bonyolult csévélő mechanizmus alkotóelemei nem látszanak ki a reluxa szerkezetéből, ezért rendkívül elegáns és precíz. Fa árnyékoló­­­inkat (fareluxa, fa roló, fa szalagfüggöny) minden esetben ipari célra termesztett fákból készítjük, így fa ­ reluxa, fa ­roletta vagy fa szalagfüggöny vásárlása esetén Ön nem járul hozzá egyetlen védett fa kivágásához sem. Bemutatótermünkben a redőny, reluxa , szalagfüggöny, napellenző, roletta, vagyis az összes árnyékolástechnikai termék széles választéka megtalálható. Cégünk kiemelkedő profilja a hőszigetelt aluminium redőny, műanyag redőny, vakolható tokos redőny készítése.


Természetesen redőny javítást is vállalunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések