2017. június 20., kedd

Salétromos fal megszüntetése

Nedves fal - allergia, asztma, reuma :összefügghet? Bárhogy is került a víz a falba, az első dolgunk a hiba okának a felderítése, amelyet lehet érzékszervi úton, de lehetőleg speciális eszközökkel végrehajtani, ezt követően pedig a hiba forrásának a megszüntetése. A kristályosodás térfogatnövekedéssel jár, és emiatt rendszeresen pereg a vakolat és málik a fal. A vakolatban feldúsult ásványi sók rossz tulajdonsága, hogy megkötik a levegő páratartalmát, és a tulajdonos azt tapasztalja, hogy a vakolat felülete folyamatosan nedves, a fal vizes és penészes, a levegő pedig dohos szagú.


Ha nedvesség jeleit tapasztaljuk a lakásban, mielőbb meg kell kezdenünk a probléma megoldását.

A tartósan nedves környezet nemcsak a ház szerkezetét, de a be. A salétromos vizes vakolat káros a szervezetre és nem nyújt szép látványt. A légpórus vakolatnak magas a pára elszívó képessége, alkalmazása során, a fal akár 2-héten belül kiszára így a felújítás időtartama lecsökken. Miért ajánljuk Önnek a szolgáltatásainkat? A falátvágásos szigetelés lépései.


Salétrom kivirágzás megszüntetésénél a salétromos felületet eloször meg kell tisztítani a kivirágzott salétromtól. Valamilyen módon le kell söpörni róla a kivirágzást. Vízszigetelés utólag Makár.

Cégünk vízes salétromos falak,épületek,házak,lakások,pincék utólagos vízszigetelésével foglalkozik. Korszerü,falbontás nélküli technológiákkal! Szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akiknek már elegük van az évenkénti felújitásokból, és szeretnének egy végleges megoldást találni problémájukra. A penész alattomos dolog, amely nem csak esztétikailag ront az otthonunkon, de az emberi szervezetre is káros!


Ha fel akarjuk venni a harcot a penész ellen,. Ha továbbra is beázik a tető vagy lecsapódik a pára, akkor hiába kenjük le bármivel a szóban forgó felületeket, mert rövid időn belül, ugyanolyanok lesznek, mint kezdetben. A legtöbb esetben a salétromos fal kezdeti problémái csak esztétikailag csúfítják a lakóteret. Az épületbe lépve dohos levegő csapja meg az orrunkat. A fal vizesedése miatti magasabb páratartalom megfelelő táptalajt ad a gombáknak, emiatt penészesedhet a fal (sok esetben a penészesedés nem vízszigetelés hibája), ami egészségügyi gondokhoz is vezethet (asztma, allergia).


Ez a megoldás arról híres, és ami még fontosabb: Önnek azért hasznos, mert vízzáróvá és víztaszítóvá teszi a kisebb, tömör téglák struktúráját, valamint a betont, így egészséges, száraz lakást nyerhet általa. Vizesedés megszüntetése volt a feladat, ezt pedig injektálással kívántuk megoldani. Rengeteg előkészület után került sor a kivitelezésre. A munkavégzés első napján speciális munkavédelmi oktatásban is részesültünk, lévén ez egy speciális munkakörnyezet volt. Penészes, salétromos a fal ? Dohos szag van a lakásban?


Itt az ideje a falszigetelésnek!

A penészes lakásban élőknél idővel komoly légúti megbetegedések (asztma, allergia stb.) jelentkezhetnek. A falak vizesedése komoly károkat okozhat a lakás szerkezetében és egészségünkben is. A vizesedő fal táptalaja a penészgombáknak, hosszabb távon allergiás megbetegedéseket, ízületi panaszokat okozhat.


Sokan azt gondolják, hogy ha a salétromos falat újrafestik, megoldódik a probléma. Pedig ez nem így van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések