2017. június 5., hétfő

Osztályozott kavics

Az egyetlen kavics fajta ami nincs frakcióba sorolva, mivel kulé kavics a sóder kitermelése utáni első lépcsőben kerül rostálásra. Az osztályozott mosott kavics szemcséi természetes kerekded formájuak maximum 3- tört szemcsét tartalmazhatnak. A kulé kavics szárazon osztályozott anyag ezért tartalmazhat valamennyi agyagot, homokot. Az osztályozott kavics színe lehet szürkés-fekete, vagy sárgás-barna, de ma már a kőlerakatokban találkozhatnak bármilyen színűvel.


Fő profilunk: tiszai folyami hajózás, áruszállítás, és ömlesztett építőipari termékek, homokos kavics , osztályozott kavics , zúzottkő, homok értékesítése Szegeden és. A Rozsályi Tüzépen Őrbottyánban, homok, kavics , sóder, zúzottkő, murva, gyöngykavics, sziklakerti kövek, oltott mész, cement és egyéb építési anyagokal várjuk Önöket!

Rendelésre helyszínre szállítjuk a kért mennyiségeket. Információért hívjon! Mosott, osztályozott kavics 4-16. Kínálatunkban megtalálható a jó minőségű bányakavics, valamint rengeteg frakciójú osztályozott , valamint mosott, tört osztályozott kavics is. Emellett folyami homokot, és a térségben egyedülállóan termőföldet is vásárolhat hivatalosan bányánkban!


A minőség mellett számunkra rendkívül fontos, hogy a lehető legjobb kavics árat biztosítsuk megrendelőinknek. Ezért közvetlenül a bányából szállítunk, egyenősen Önhöz! Kavicsok, kőzúzalék.

Térkő, ipari burkolat, támfal, szegély, kerítéselem. Keresés az oldalon. Viszonteladói bejelentkezés. Az Iváncsai-kavicsbánya a 6-os fkl. Szalma Csárdával szemben helyezkedik el.


A bánya kitermelését és a kitermelt ásványanyagok értékesítését saját erőből végezzük. Ezekre a cookie-kra a webhely alapfunkcióinak biztosításához van szükség, ezért mindig engedélyezve vannak. Szerepelnek közöttük olyan cookie-k, amelyek lehetővé teszik, hogy a rendszer megjegyezzen tége amikor egy munkameneten belül a webhelyet böngésze illetve kérésedre a munkamenetek közötti megjegyzésedet szolgálók is.


Ez a kavicsfajta a klasszikus sétányokon megtalálható vörösesbarna kavics gyöngykavics méretben. A kavics természetesen aprózódott, túlnyomóan kvarc- és kvarcitszemekből álló, laza üledékes kőzethalmazok természetes állapotú, vagy mosott, osztályozott , esetleg tört terméke. Az építőipari szabvány szerint legalább mm alsó határszemnagyságú, míg a talajtani meghatározás szerint legalább mm szemnagyságú frakciókból áll. Vizes osztályozó berendezéssel előállított, és mm közötti szemeket tartalmazó osztályozott kavics termék. Laza térfogatsúlya kb.


Felhasználási területe: parkok, utak díszítésére és szivárgók építésére. Az árak nettó árak , ma telephelyen felrakva ! Kiszállítást vállalunk ! Kamionos tétel esetén kedvezmény ! Betongyártás, sóder eladás, osztályozott kavics , homok eladás, mobil gyár telepítés, gépi földmunkavégzés, betonszállítás és pumpálás.

Sóder, Osztályozott kavics , Folyami homok eladás A Csigi Beton Kft. Vállalatunk a sóder eladása mellett a sódert kiosztályozza, feldolgozza, vizes osztályozóval. A kavicsok bővebb leírásáról tájékozódhat új honlapomról ahol megtalálja a kavics felhasználásait: omlesztettszallitas.


További információk a felhasználási területekről és a kavics valamint a szállítás árairól itt: kavics. Ajánlom figyelmébe az új honlapoomlesztettszallitas. KAVICS ÉS SZÁLLÍTÁS ÁRAK ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések