2017. június 16., péntek

Előtető obi

Előtetők vásárlása és rendelése az OBI -nál. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában egy, önmagukban külön kategóriát alkotnak az előtetők. De milyen is a megfelelő előtető ? Abban mindenki egyetért, hogy az előtetők rendkívül hasznosak, azonban, mivel fontos a ház bejáratának stílusa, így nem mindegy, milyen előtetőt szerelünk az ajtó fölé. ELŐTETŐ 150X100CM 6MM POLIKARBONÁT és még termék közül választhat a kategóriában.


INSTANT BÁDOG- bádogozó szalag - bármely kialakítású polikarbonát előtető , kocsibeálló, erkély-, teraszfedés házilagos készítésénél szükséges lehet az előtető és a fal találkozási pontjának vízmentesítése. Ehhez ajánljuk új termékünket, az Adria bádogozó szalagot, mely egy lépésben egy egyszerű tapasztó. Házravaló webáruház - Esővédő előtető , rozsdamentes kiegészítők és minden egyéb ami házravaló.


A két tartókar között egy darabból áll a tetőlap. Drótos üveg tető cikkelyekből. Az előtető vasváza a háttérben látható ajtó rácsozás stílusát követi.


Egyenes drótos üveg előtető. Redőnyök Mivel a redőnyökről sok helyen sok okos dolgot (és sok okoskodást) lehet olvasni, ezért én most röviden csak a saját tapasztalataimat és a saját véleményemet teszem hozzá. Erkély esővédő előtető - a beverő eső és a felső szomszédok lehulló szemete elleni maximális védelemért ! Mindezt úgy, hogy Ön ezt házilag kivitelezve, egyszerűen felszerelhesse, így végeredményben egy kedvező árú, jó minőségű terméket kaphat. Terasz, előtető a gyártótól, év szerkezeti garanciával.


Egy vagy kétoldakóli védelem. Az oldallap is formázott, lehet sgyedi mintákkal. Acél szerkezet színterezve, színes alu profilokkal rögzítve, lezárva.


Víztiszta, bronz, opál, kék, zöld üregkamrás polikarbonát lapokból. A műanyag előtető remek megoldást nyújt olyan ajtók, ablakok fölé, ahol nem megoldott az árnyékolás. Felszerelése a mellékelt csavarokkal egyszerű. Mivel anyaga fényáteresztő, így nem fogja el a fényt.


C-tól 1°C-ig bírja a külső. Polikarbonát előtető tartalék alkatrésze, aluminium profilszett 150cm-es hosszban. This feature is not available right now. Please try again later. Ebben segít a pillekönnyű fényáteresztő előtető , amely megvédi a házat a szélsőséges környezeti tényezőktől!


A tető vékony filmrétege nem ereszti át az UV sugarakat, a fény viszont -ban átjut rajta - így nem fogja sötétbe borítani a nyílászáróidat, de a színeiket és minőségüket hosszan megóvja! Műanyag tetőfedő anyagok, Kocsibeálló, Télikert, Medencefedés, Terasz, Pergola fedés. Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség.


Kínálatunkban számos különböző módon kivitelezett előtető megtalálható, mely nem csupán mutatós építészeti elem lehet, de biztonságos is. Kiváló fényáteresztés, elfogadható hőszigetelő képesség. Kiemelkedő időjárás állóság, a napsugárzás nem öregíti, és nem fakítja az anyagot. Ez a különleges ajtó előtető nemcsak háza megjelenését dobja fel, hanem ajtaja vagy ablaka megvédésére is szolgál a csapadék ellen anélkül, hogy elzárná a fényt. Lakóházakon és kereskedelmi célú épületeken is egyaránt használható.


A polikarbonát lemezeken egy. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Megbízható webáruház! Minőségi termékek kedvező áron! Kerti bútorok, rendezvénysátrak, pavilonok.


Ingyenes kiszállítás az ország egész területén! Kiválóan alkalmas bejárati ajtók, ablakok főlé. Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen lapokat nem támogatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések