2017. június 22., csütörtök

Chemocid penészgátló adalék

CHEMOCID NAGY HATÁSÚ PENÉSZGÁTLÓ ADALÉK ! MÉSZHEZ, FESTÉKEKHEZ, TAPÉTARAGASZTÓHOZ,FUGÁZÓ ANYAGHOZ! Nem veszélyes készítmény! Felhasználható élelmiszeripari üzemekben, egészségügyi intézményekben, gyermekek tartózkodási helyén is!


Beltéri falfesték, kültéri falfesték fa, fém és műanyag felületre is. Festékek, kiegészítők és szerszámok egy helyen! Nálunk mindent megtalál! Nagy hatású penészgátló adalék ! Mészhez, festékhez, tapétaragasztóhoz, fugázó anyaghoz! Felhasználható: élelmiszeripari üzemekben, egészségügyi intézményekben, gyermekek tartózkodási helyén is!


Chemocid penészgátló adalék (3ml) mennyiség. Leírás Márka További információk Leírás. Beltéri- és homlokzatfestékek, mészfestékek, tapétaragasztók és fugázóanyagok adalékaként alkalmazható.


A Mellerud penészgátló adalék gombaölő és penészedést megelőző adalékanyag diszperziós festékekhez, tapétaragasztóhoz és egyéb, vízzel hígítható renoválási anyagokhoz. A készítmény egyedülálló hatású anyag, mert alkalmas a penészesedés tartós megszüntetésére olyan helyiségekben is, ahol állandó gond a penész megjelenése. Pont ezért is várom már a költözést, hogy szabaduljak a penésztől. A diszperziós festékek gyorsan száradnak, könnyű velük dolgozni é. Sajnos hiába van jól záródó ablak, még néha túl jól is zárnak a műanyag ablakok! HÉRA PRÉMIUM PENÉSZGÁTLÓ ADALÉK 105ML és még 8termék közül választhat a kategóriában.


Showing all result. Használható akár élelmiszeripari üzemekben, egészségügyi intézményekben, és olyan helyeken is, ahol gyermekek tartózkodnak. A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából.


Penész elleni védelem online vásárlása, termékinformációk. Héra penészgátló belső falfesték. Megelőzi a penészgomba és algafoltok kialakulását a bevonaton. NASA a penészölő, hővédő festék különleges. Beltéri penész gátló folttakaró festékek olcsó webáruháza.


A kutyaagy hatékonyabban elemzi a hozzá beszélő személy kilétét, mint a hallott beszédhangokat: a kutyák hasonló agyterület segítségével ismerik fel, hogy ki beszél, mint. Ez egy penészgátló adalék. A hengerről lerepülő apró cseppek szembe kerülésétől lehet bármi bajom? Ezek pedig a gombaölő és penészgátló festékek, mint a BioRid.


A BioRid egy vízhigítású mikropórusos festék. Kattintson az üzletünkből megvásárolt termék nevére vagy írja a keresőbe a termék nevét, ha megtalálta, kattintson rá és azonnal átirányítjuk a gyártó weboldalára. Penészgátló termékek vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések