2017. június 14., szerda

Festhető szegélyléc

A szegélyléc vagy szegőléc, a lakás meghatározó elemének a parkettának ad keretet, melynek a megfelelő kiválasztása legalább olyan fontos mint a padlóé. Miért forduljon hozzánk szegélyléc vásárlással kapcsolatban? Szaküzletünkben közel 2féle, különböző típusú szegélylécek közül válogathat, és segítünk Önnek kiválasztani a lakás enteriőrjéhez. Festhető szegélylécet keresel?


Mi nagy választékkal várunk. Országos kiszállítás.

E2fehér festhető szegélyléc. Angolszász országokban gyakran használt szegélyléc , hazánkban is egyre népszerűbb éke lakásunknak. Legyen akár szalagparketta, laminált padló, vinyl padló vagy svédpadló a burkolatunk, tölgy, bükk, akác, kőris, merbau, jatoba vagy ezek utánzatai. A szegőléc matt fehér felülete kiválóan alkalmas festésre, viszont festésig igen sérülékeny. Falra rögzítése a hozzá való, külön rendelhető rögzítő klipsszel lehetséges.


Szegélyléc , szegőléc. A szegőléc a parketta fallal történő lezárását teszi esztétikusabbá, és eltakarja a meghagyott dilatációs hézagot. Széles szín- és formavilágának köszönhetően nemcsak a parketta, hanem lakóterünk is szebbé, látványosabbá válik a szegőlécnek köszönhetően.

Az esetek többségében. Tekercses vinyl padló választékunkban sokféle felhasználási területre alkalmas termékekből válogathat, akár kő- vagy famintás, dizájn vagy speciális burkolatot keres. Hol vegyünk magas (fehér) szegélylécet? Most, hogy a Házban már nekünk is felkerültek, szinte nincs olyan nap, hogy ne jönne a FB-on vagy e-mailen kérdés, hogy hol vettük a szegélyléceket, úgyhogy gondoltam ideje összeszedni a lehetőségeket.


A szegőléc vagy szegélyléc a parketta fallal történő lezárását teszi sokkal esztétikusabbá. Segít eltakarni a meghagyott dilatációs hézagot. Manapság a széles szín- és formavilágának köszönhetően általa szebbé és esztétikusabbá varázsolhatjuk otthonunkat, lakóterünket. Ha Ön szereti a karakteres, egyedi, vagy extravagáns megjelenést, akkor ez az ideális szegélyléc Önnek.


Kiválóan alkalmas olyan esetekben, amikor a padlóval kontrasztos designban gondolkozik, pl a fal színét szeretné tovább vinni a szegélylécre is, vagy, ha valami teljesen eltérő. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Termékeink között megtalál mindent ami a fával kapcsolatos! FN SF2fehér USA-design amerikai festhe. KÉSZLETRŐL AZONNAL!


A megadott ár db termékre vonatkozik! Nagyon trendi, USA-design MDF alapú fehér festhető szegélyléc. Rögzítés: clips-szel, szegeléssel, vagy ragasztással.


Bármely, a falra is alkalmazható festékkel festhető , előalapozott felület.

Anyagvastagsága lehetővé teszi a fal és a fapadló közötti dilatációs hézag esztétikus takarását. A fehér szegélyléc joggal vívta ki a német minőség jelzőjét melynek felülete teljesen. PURE lakkozott fehér szegőléc. Szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a koronavírus által kialakult helyzet miatt a kiskunhalasi üzletünk óráig ta.


Termékleírás:Fehér, különböző magasságú és formájú, elegáns kialakítású MDF szegőléc. Rendkívül széles méret- és formaválaszték! Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések