2017. június 22., csütörtök

Akác keritésléc

VAN EGY ÁPRILISI AKCIÓ! Ideje most beszerezned a tűzifádat, hogy őszre fantasztikus, száraz anyaggal tüzelhess és így -ot spórolhatsz a fűtéseden egy szezonban! Ugye ez elmúlt években a csapból is az folyik, hogy.


Ha te is konyhakészen szoktad megvenni a tűzifádat, akkor. Köszönjük, szépen a kerítésléceket igazán. Mint mindenki, mi is haladunk a korral és igyekszünk a.

Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Akac deszkak pallok kulonbozo hosszususagi es vastagsagi meretekben rendelheto folyamatos gyartasban igeny szerint szelezve es gyalulva is. Döntsön Ön is a kínálatunkban kapható, magas minőségű akác faanyag mellett, és építse abból kerítését! Ha megfogadja tanácsunkat, nemcsak barátságosabbá és esztétikusabbá teheti portáját, hanem biztonságosabbá is. Kerítésléc forgalmazás és kerítés készítés!


Akác kerítéslécek forgalmazása közvetlenül a gyártótól. Többféle minta és méret,egyedi igények készítése. Kivitelezést is vállalunk. Kérje ingyenes árajánlatunkat.

Ekkor még nagyobb a kínálat, valamint az akác mellett a bükk, gyertyán,tölgy is kiszárad a fűtési szezonig. Az árak az áfát tartalmazzák! All images is purchased from Akác Kft. Do not use the image in your website.


Design and coding by Vizual Kontakt Marketing. Hagyományos akác kerítéslécek. Az akác kiemelkedően tartós és időjárásálló, kültéri használatra különösen ajánlott. A lécek gyalult felületűek, az élen díszítő marással. Maximális hosszúság 1cm.


Ennél nagyobb igény esetén kiegészítő lécet tudunk készíteni ugyanazon mintával. További db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 1db hirdetés helyett 1db hirdetés között böngészhet. Akác fa kerítés – Szépet, egy életre Kétségtelen érvek sokasága szól a fakerítés mellett és ellen. Az Adria műanyag kerítésléc, kerítéselem mint korszerű alapanyagú termék, teljes egészében újrahasznosítható, így nem terheljük vele a környezetet.


Amennyiben jó minőségű egyenes akác kerítéslécre van szüksége, kínálatunkban bizonyosan megtalálja a megfelelőt: többféle méretben forgalmazott akác , tölgy, luc és borovi fenyő kerítésléc termékeink között egyenes és mintás változatból választhatja ki az Önnek megfelelő típust. Harmadik termékcsoport a fa kerítésléc gyártás. A kerítéseket különböző faanyagból gyártjuk, lehet bükk, tölgy, fenyő vagy akác a kerítéselem. A kerítéslécek többféle méretben és kivitelben készülnek az egyszerűtől a mintásabb típusokig. A fa kerítés mellett, fém táblás kerítéselemeket.


Szélezett akác deszka.

Akác oszlopokat értékesítünk kéregben, illetve csak kérgezett felülettel is. Kerti kerítésekszéles választéka és tartozékok várják az OBI internetes oldalán és áruházaiban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések