2017. június 6., kedd

Diego műfű

A műfű könnyen karbantartható, természetes hatású burkolat. Válogasson kedvére a megtévesztésig hasonló műfű -típusokból! How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02.


Különleges függönyeinkkel stílusosan öltöztetheti fel otthonát. Több mint 300-féle fényáteresztő. Telefonszámodat is add meg!


Ha kére segítünk a talajrendezésben és a. Szálas műfű - örökzöld gyepszőnyeg egész évben, öntözés és fűnyírás nélkül! Előnyei: nem kell locsolni, nyírni, nem gyomosodik. UV-álló is) nem allergizál.


Válassza ki az Önnek megfelelőt! A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. A Holland Pázsit Kft. Rohanó világunkban mindannyian várunk egy kis természetre, ami elhozza a nyugalmat a zsúfolt hétköznapokb. Van olyan műfű szőnyeg amit adott méretben tudsz megrendelni, de választhatsz azok közül is, melyeknek csak a szélessége adott.


Ezt szükség szerinti méretre lehet vágni. Ezzel időt spórolsz meg magadnak, amit családod. A DIEGO egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló igazi csapat, amely több mint év tapasztalatát hasznosítva, nemzetközi kereskedelmi hálózatával meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny, tapéta és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán.


A rendelésnél vegye figyelembe, hogy az ár m2-re vonatkozik. A műpázsit rendelhető minimum méter szélességben és méter hosszúságban. A műfüves gyepszőnyeg szélessége minden esetben méter, de a hosszúsága akár. Ha szükséges segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben.


A műfű természetesen nem való feltétlenül minden kertbe, azonban meredek rézsűkön, teraszokon, vagy nagyobb igénybevételű helyeken, játszóterek alatt vagy ahol az igazi gyep rendszeresen kikopik sokszor ez az ideális megoldás. A modern, élethű műfüvek megszólalásig hasonlítanak az igazira öntözés és fűnyírás. A mindig friss hatású, tökéletes szálhosszúsággal rendelkező teraszra való műfű kollekciónk, teljes körű szolgáltatást nyújt, ha kényelemről, biztonságról és tisztításról van szó, mivel gyönyörű látványt nyújt, nagyon puha és kényelmes, akár mezítláb is nyugodtan lehet rajta sétálni, biztonságos, nem allergizál, és az egyik legelőnyösebb. Sokan a mai napig ódzkodnak a műfűtől, pedig hatalmas minőségi javuláson ment keresztül az utóbbi évek során.


Diego műfű

A műfű legnagyobb előnye, hogy sokkal kevesebb időt kell fordítani a karbantartására, hiszen nem gazosodik. A mai modern műfüvek ugyanakkor már olyan élethűek, hogy első pillantásra nem is mindig lehet megkülönböztetni őket az igazi pázsittól - például a műanyag fűszálak közé szintén szintetikus, de elhaltnak tűnő fűszálakat is kevernek. Részletes leírás és ismertető a szolgáltatásodról. Európa legkorszerűbb gyártósorairól kerülnek le, széles választékban. Műfüveink és rendszereink tájkertészet, dekoráció és sport céljára vannak kifejlesztve.


G sportpálya füveink nem igényelnek homok feltöltést. A Diego kedvező árú ajánlatait a havi rendszerességgel megjelenő, jelenleg tehát Április hónapra vonatkozó akciós újság oldalain böngészheti. Műfű telepítés az Andrássy úton! Diego katalógus ( Diego katalógus 04) elérhetősége a következő: itt.


Hasonlítsa össze az árakat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések