2017. június 14., szerda

Faház lambéria

A faház burkolatot – más néven íves – azoknak ajánljuk, akik olyan felületet akarnak kialakítani, mintha egy faházat vagy gerendaházat látnának. A domború forma ezt a hatást kelti. Mivel a faházburkolat elsősorban kültéren használják, ajánljuk a favédőszer használatát, elsősorban vizes bázisú festéket a termék hosszú élettartamának megóvása miatt (nap, eső). Ha lambéria vásárlásán gondolkodik, jó helyen jár. Ingyenes szaktanácsadással és nagy készletekkel várjuk Önt!


Továbbá hajópadló, teraszburkolat, gyalult deszka, osb lap, fafestékek más termékek is várják a kedves vásárlót.

Egy igen különleges mintázatú faház építő elem. A széles profillal rendelkező szálak alsó részén egy 27mm vastag rész található ami nem hétköznapi kinézetet kölcsönöz ennek a terméknek. Akár parasztfödém jellegű felületet is létrehozhatunk belőle.


Megrendeléskor az ár az aktuális MNB középárfolyam alapján kerül végelegesítésre. Az ár nem tartalmazza a tetőfedés anyagait (héjazat), az oromdeszkát, a csepegtető lemezt és az üvegeket. A fa az egyik legrégebbi építőanyag. Minden otthonba melegséget kölcsönöz,a szépen kialakított lambéria felület.


A természet közelsége és szépsége semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot áraszt. A mai modern gyártási technológiáknak köszönhetően, egyszerűen akár házilag is könnyen kivitelezhető bármilyen elképzelés.

Azonban hogy ne csak szép ,de. Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét. Lambéria vásárlása és rendelése az OBI-nál. Remek választás faház oldalának berakására is. Minőségi anyag, német importból.


A lambéria rögzítő kapoccsal történő rögzítés nagy előnye egy esetleges bontás alkalmával a falburkoló roncsolásmentesen eltávolítható így újra hasznosítható. Ez a lucfenyőből készített lambéria mérete és típusa miatt sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. Vásárláskor fontos szempont,hogy a lambéria vastagságának megfelelő kapcsot válasszunk. A faburkolatot könnyű lefesteni, ha jó felszín-előkészítési módszereket használunk. A burkolat eltávolítása nagy munka lehet.


A gondolat, hogy csak simán letépjük a burkolatot, sok háztulajdonost arra késztet, hogy inkább otthagyják és ráfessenek. Ezekhez rövidebb, 12xmm-es huzalszegek szükségesek, amik rugós szegbeverővel is felerősíthetők. A lambéria készítésének utolsó fázisa a különféle szegélyek, lábazatok és párkányzatok felerősítése. Rönkház profil lambéria északi borovi fenyőből és lucfenyőből.


Amennyiben kerti faházak, kerti bútorok illetve filagóriák és pavilonok iránt érdeklődik kérjük kattintson: kerti faház , filagória, kerti bútor TOVÁBB Amivel foglalkozunk: Gerendaházakat és könnyű szerkezetű faházakat építünk. A mindenki által ismert, régi stílusú rönkházat építhet ezzel a klasszikus faház építőburkolattal. Rusztikus, otthonosság érzetét keltheti ezzel az elegáns megjelenésű, rönk profilú lucfenyő burkolattal, ami megfelelő felületkezeléssel nagyon sokáig szép és tartós marad.


Cégünk több mint éve a helyi hagyományokra és tudásra alapozva faházak, hétvégi házak, lakóházak, gerendaházak, házikók, kerti faházak, kerti házak, faistállók, istállók, garázsok, fagarázsok, pavilonok, filagóriák, vásárbódékat, kerti bútorok és dézsafürdők gyártásával foglalkozik. Akciós kerti faház , előtető, garázs készítés országosan, egyenesen a gyártótól.

Faházak a gyártótól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések