2017. június 26., hétfő

Antiallergén szőnyeg

Antiallergén szőnyeg

Az ALBINA szőnyegek rendkívül előnyösek minden olyan helyen, ahol a szőnyeg fokozott igénybevételnek van kitéve, vagy elvárás a könnyű tisztíthatóság, fertőtleníthetőség. Nedvességtaszító tulajdonságának köszönhetően könnyen tisztán tartható, akár egy nedves szivaccsal is letörölhető. Mosógépben is mosható.


Antiallergén szőnyeg a gyerekszobába. Gyereke mennyi időt tölt a szobájában? Ha a gyereke asztmás, vagy allergiás valamire, akkor legyen antiallergén szőnyeg a szobájában.


Hiánypótló Baba játszószőnyeg, újgenerációs habszivacs szőnyeg , BPA mentes. Támogatja a mozgásfejlődést– ösztönzi a kúszást, mászást, az első lépésekhez stabil, csúszásmentes felület biztosít. Folyadék – és víztaszító, higiénikus, antiallergén , könnyen tisztítható- egy nedves ruhával letörölhető. A könnyen tisztítható kialakításnak köszönhetően a szőnyegek takarítása gyerekjáték.


A színtartós anyagok garantálják, hogy termékeink hosszú ideig a lakás díszei maradnak. A megrendelt szőnyeget kedvező áron, mindössze 9Ft-ért otthonába. A szőnyeg felülete kellemesebb komfortérzetet biztosít, jó hő-hangszigetelő, nem gyűrődik, rugalmas illetve gyűrődés és kopásálló.


Ideális szőnyeg választás az allergiában szenvedőknek ( antiallergén hatású, poratkától mentes) úgy működik mintegy természetes légtisztító - nem vonzza a port. Tulajdonságok: antiallergén , padlófűtés használata esetén is alkalmazható, könnyen tisztítható Vadonatúj Shaggy Szőnyeg 3-cm Vastag! Laminált padló Szőnyeg Padlószőnyeg Lábtörlő Tekercses vinyl padló Modul vinyl padló Műfű Függöny Karnis Tapéta Padlószőnyeg Több mint 500-féle padlószőnyeget kínálunk, az egyszerűtől a különlegesen át a magas minőségű, és a közületi felhasználásra is alkalmazható típusokig. Milyen a jó szőnyeg ? Hogy mire érdemes figyelni egy szőnyeg vásárlása esetén?


Természetesen fontos, hogy otthonod melyik részére szánod: a hálószobában kevésbé használódik, mint a nappaliban, így utóbbiba mindenképpen olyat érdemes választano amelynek nagy a strapabírása. Lényeges szempont, hogy ne csúszkáljon. Poratkáktól szenvedőknek ajánlom.


Sárga-zöld és színes csíkos mintával 1-db. Vadonatúj, hatalmas, shaggy szőnyeg , antiallergén , 200x280cm. Krém-fehér - ezüst-szürke - fű-zöld - fekete színek, (minta kód: B206green), ingyen házhoz szállítással. Feldobja a nappalit. Puha tapintású szőnyeg , a mezítlábas talpak öröme.


Szőnyeg kínálatunkban megtalálja a hazai és külföldi gyártású gépi -kézi valamint tűzött -szövött szőnyegeket. A gyerekek is szívesen hemperegnek rajta. Szőnyegeink minőségi alapanyagokból készülnek, ami lehet gyapjú, pamut, kukorica, viszkóz, akril, pes, pl vagy ezek keveréke. Dessert modern nyírt szőnyeg Finom puha kellemes anyag!


A közkedvelt, stílusos és dizájnos szőnyeg , melyet Shaggy szőnyegként valószínűleg már nagyon sokan ismernek. Azt valószínűleg már mindenki tapasztalta, hogy egy szőnyeg melegebbé és otthonosabbá teszi a lakást. Elengedhetetlen kiegészítője otthonunknak.


Böngészd át Shaggy szőnyeg kínálatunkat, s dobd fel otthonod. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. Modern szőnyeg kollekciónkban lehetőség van egyedi méret gyártására is. A modern szőnyegeknek még a formavilága is lehet egyedi. Készülhetnek kör vagy akár ovális szőnyegek is.


A tökéletes szőnyeg kényelmes, puha, harmonikus színű és elnyűhetetlen, a takarítása gyerekjáték, hiszen már eleve nem tapad meg rajta szennyfolt, nem fakul, és természetesen egészséges is, hiszen természetes alapanyagból készül. Mindezek mellett ráadásul ára is megfizethető. Nálunk éppen ilyen padlószőnyegeket talál! Minden szőnyeg egyedi, és nehéz két azonosat találni, mivel a szőnyeg többszínű pamutszövetből vannak szőve.


Darabra, színválasztás nélkül kapható. A fénykép illusztráció. A Solermar kézzel szőtt szőnyeg , megfelelő és praktikus kiegészítő otthonában vagy nyaralójában.


Erősített szélekkel és rojtokkal. Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések