2017. június 23., péntek

Befújásos szigetelés

A szigetelés nem lesz lépésálló, nem keményedik meg, mivel levegő van közötte ami a kíváló szigetelést biztosítja. A cellulóz szigetelés nem tartalmaz se ragasztóanyagot, se vizet, sőt a hozzáadott bórsavnak köszönhetően az anyag nagyon száraz. A fújható szigetelés a hagyományosnál gyorsabb, olcsóbb az ára, kisebb zajjal és felfordulással jár. A befújható kőzetgyapot hőszigetelés környezetbarát, tökéletesen tűz és vízálló.


Budapesten és Pest megyében is állunk rendelkezésére.

A video egy tető szigetelést mutat be a befújásos kőzetgyapot szigetelés alkalmazásával. A nyomdafestékkel életközösséget létesítünk ebben a konstrukcióban, még-ha nem is közvetlenül. Nem éghető, de izzik. Az izzó anyagnak van további égés elősegítő hatása. Kőzetgyapot szigetelés Modern, innovatív befújásos technikával!


A kőzetgyapot a legkeresettebb hőszigetelő anyag. A leghatékonyabb a fűtésszámlák leszorításában. A befújásos technológiával lehetőség nyílik a tetőtér résmentes hőszigetelésére, az anyag szerkezeténél fogva egészen kis résekbe is bejut és az eddig megközelíthetetlen födém rések is hőhídmentesen hőszigetelhetőek.

Mivel gyorsabban és ülepedés mentesen megoldható vele a szigetelés a nyílt diffúziós szerkezeteknél, ezért az egész világon terjedni kezdett a technologia. Cellulóz befújásos szigetelés Energiatudatos kialakításért. Ebben a kategóriában befújásos hőszigetelések találhatóak: STEICOzell – 1-os tisztaságú befújható farost szigetelés , mely a piacon elérhető legtisztább minőségű.


STEICOfloc – befújásos cellulóz hőszigetelés. Zárt felületek szigetelése cellulóz befújásos technológiával. Kérje munkatársunk segítségét hőszigeteléssel kapcsolatban. Utólagos hőszigetelés cellulóz befújással.


Számoljon árkalkulátorunk segítségével mennyibe kerül a hőszigetelés? Tetőtér, padlás, födém, belső térelválasztó falak hőszigetelése cellulózzal. A végeredmény egy homogén és hézagmentes szigetelés még a legkomplikáltabb konstrukciók esetén is. Legyen szó új építésről vagy felújításról a STEICOzell mindkét esetben gazdaságos megoldást jelent. A STEICOzell befújásos hőszigetelés kivitelezése kizárólag minősített partnereinken keresztül történik.


Nyáron a szigetelés hatékonysága a fázis eltolódással mérhető. A nyári melegben a cellulózszigetelés a térelhatárolókon keresztüli hőterhelést elnyújtja, emiatt a napi legmagasabb hőmérséklet akkor éri el a lakrészt, amikor a külső hőmérséklet már olyan alacsony, hogy szellőztetéssel a sugárzó hőt lehetséges ellensúlyozni. Fújható szigetelés.


Mennyit spórol a fújható szigeteléssel? Hőszigetelés felsőfokon.

A cellulóz szigetelőanyag egy modern és energiakímélő eljárássással, válogatott újságpapírból előállított természetes szigetelés. Ezt a szigetlést befújásos technológiával helyezik el. Nyugat-Európában és Amerikában már elterjedt szigetelés technikai eljárás.


A szigetelési folyamat gyorsan és szennyezés mentesen történik ellentétben a hagyományos tetőtéri szigeteléssel. Hazánkban is elterjedőben van a lakóházak minél hatékonyabb hőszigetelése, melynek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések