2016. június 28., kedd

Fal előtt futó tolóajtó

A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített fal külön költségekkel jár, így drágább, mint a fal előtt futó tolóajtó. A fal előtt futó tolóajtónál az ajtó nyitott és csukott állapotában is látható. Felül egy sín tartja, amit el lehet takarni, de ha illeszkedik a belső környezet. A falban vagy fal előtt futó tolóajtó egy elegáns és praktikus megoldást nyújt, ezáltal több helyethagyva önnek.


Kit Futura Universal – falban futó tolóajtó -vasalat Egy falban futó tolóajtó a helytakarékosság nagymestere. Fal előtt futó tolóajtó árlista.

ECLISSE Falban futó tolóajtók és Tapétaajtók katalógusainak letöltése. Ideális megoldás a klasszikus tolóajtó rendszerek. Ez lehet festett, dekorfóliás, CPL laminátum vagy furnér. A falkávára egy, a nyíló ajtónál megismert, sima átjárótok kerül beépítésre. Ha kicsit is szempont a szag- és a hangszigetés, lehetőleg egyik verziót se válaszd.


Amennyiben gipszkarton falat építesz és erre szeretnéd a szerkezetet rögzíteni a falazás előtt mindenképpen egy megerősítést kell elhelyezned a falba, hogy a fúrás után a tolóajtó. Igyekszünk most némi magyarázattal szolgálni mindkét beltéri tolóajtó típusról. Kényelmes megoldások!

Elrejtve, aminek láthatatlannak kell maradnia! Segítségével kényelmesebbé tehető, megnövelhető az olyan kis helyiségek kihasználtsága, ahol egy hagyományosan nyíló beltéri ajtó megakadályozza a bútorok elhelyezését, valamint. Vannak helyek, ahol az oldalirányba nyíló ajtók nem használhatók a hely szűke, vagy p. Ez a hely kialakítható a bent található bútorok előrébb helyezésével is, a szekrények mögött az ajtó zavartalunk nyitható, valamint el is rejthető. A különbség a részletekben van. Az ECLISSE vázrendszereknek kitűnő jellemzői (pl.: illesztés) vannak, amelyek megkönnyítik a beépítést megle.


Tolóajtók ismerete A-tól Z-ig Mi a különbség a fal előtt futó tolóajtó és a falban futó tolóajtó között. A hagyományos nyíló ajtóktól eltérően a tolóajtók segítségével visszanyerhető az ajtónyitási sugár által igénybe vett tér, és így tágasabb lakókörnyezetet kínálnak, mely sokkal otthonosabb, emellett változatosabb lakberendezési lehetőségeket nyit. Telepítését tekintve két beltéri tolóajtó típus létezik, a fal előtt futó és a falban futó.


A modern, helytakarékos beltéri ajtóink egyik népszerű családja a fal előtt futó tolóajtó. Nyitáskor csak a fallal párhuzamosan igényelnek helyet a kiválasztott irányban, a helyiség többi része szabadon használható és bútorozható. Az ajtólapok, tokok szinte bármely típusból és felületből kiválaszthatóak.


OBI internetes oldalán és áruházaiban! Vannak olyan helyek a lakásban, ahol a tolóajtó használata a legmegfelelőbb választás. Egyedi igényekre szabva kínálunk számtalan variációt!


A tolóajtó kiegészítő tartalmazza a tolóajtó csúszósines vasalatát. Előre gyártott tolóajtó -szerkezetek komplett garnitúrákban is beszerezhetők, amelyek beépítése egyszerű, még kőműves munka sem minden esetben szükséges hozzá. Ennél lényegesebb kérdés azonban az.

Milyen tolóajtó kivitelek léteznek? Ilyenkor a falnyílás fölé, a falra erősített sínszerkezeten mozog a nyílászáró. A sínszerkezetet tetszés szerint fém vagy az ajtólappal egyező színű faborítással takarják el.


A mozgó tolóajtó lap(ok) a fal síkja elé tolódnak el. Az egyik esetben a tolóajtó (vagy a tolóajtó szárnyai, ha kétszárnyú tolóajtóról beszélünk) a fal előtt tolható el azzal párhuzamosan, ezt a tolóajtót fal előtt futó tolóajtónak nevezzük. A másik esetben a falban kialakított fülkébe toljuk az ajtólapokat, ez a típus falba futó tolóajtóként ismert. Mindez azt jelenti, hogy nem csak gyártónként, de ajtótípusonként is változó árakkal találkozhatunk. Minden esetben kiinduló ár az egyszárnyú ajtó ára.


Ehhez jön hozzá a fal. A toló belső ajtók esetében a fal előtt futó tolóajtó az egyszerűbb megoldás. Lényege, hogy már az elkészült falnyílás vagy a régi nyíló ajtó kerül lecserélésre.


Nincs elegendő hely a nyíló ajtóhoz, mert bútor vagy egyéb lakberendezési tárgy akadályozza a komfortos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések