2016. június 6., hétfő

Bordás betonacél

Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Az árlistában szereplő betonacél árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén, a készlet erejéig érvényes egységárak. Betonacél méretre vágást és hajlítást vállalunk! Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink számára. Bordázott betonacél.


A betonvas alapmérete méter.

Ne feledje, hogy a beton vasalásakor hogy a sávalapban, a koszorúban és a pillérekben a betonvasakat kengyelek kötik össze, igy a vaskengyelek beszerzéséről se feledkezzen meg. Az acélok a bennük levő ötvöző anyagok szerint két főcsoportba oszthatók, az ötvözetlen és ötvözött acélok csoportjába. Az ötvözetlen acél elnevezés azt jelenti, hogy benne a szénen kívül meghatározott, kis mennyiségű mangán és szilícium ötvöző anyag, valamint minél kevesebb kén és foszfor, mint szennyezőanyag lehet jelen.


Feralpi-Hungária Kft. Hegesztett vasszerelésekhez használják, 8-mm-es átmérővel állítják elő. Régen hídacélnak hívták. Acél horganyzott acél rozsdamentes acél alumínium acél lemez horganyzott lemez alumínium lemez lapos acél szögacél zártszelvény síkháló betonháló perforált lemez expandált lemez kerek lyukak négyzet lyukak díszes mintás lyukak csövek négyzetvas varrat nélküli cső huzalok aknafedlap aknafedlap dróthálók. A háló készülhet melegen hengerelt betonacélból, vagy hidegen bordázott huzalból.


Az építőiparban általánosan melegen hengerelt betonacélokat használnak.

A gyakran alkalmazott bordás kialakítás célja az acél jobb tapadásának biztosítása a betonhoz. Az eltérő bordázatok a betonacél minőségének megfelelően változnak. Melegen hengerelt betonacél. B500B (DIN488) minőségű, Németországban gyártott, melegen hengerelt betonacél kb.


Méret-és súlytáblázat: BETONACÉL - Nyitva tartás: hétfő-péntek: 07. Budapest, Gyógyvíz utca 1. Köztudott, hogy a betonacél fő felhasználási területe az építőipar, melyre fokozottan igaz, hogy rengeteg múlik a minőségi anyagokon, illetve a munka minőségén. Felhasználása az építőipar mellett egyéb csúszásmentes lemezfelületek kialakítása – tehergépjárművek területén, emelőszerkezetek, stb.


Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. A bordázat különböző mintázattal történik. LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK. A vibromotor segítségével lényegesen nagyobb tömörséget érünk el, mint a földön öntött nedves beton technológiával készült oszlopok esetében!


A még kiválóbb tömörítés érdekében képlékenyítő (tömörítéssegítő) adalékszert használunk. Társaságunk acél áruk kis és nagykereskedelmével, illetve gyártásával foglalkozik. Cégünknél a minőség és megbízhatóság alapvető fontosságú, ezért saját gyártású termékeinket korszerű anyagvizsgáló laborban vizsgáljuk. Csomagolás (EUR raklapon) Állandó árukészlet.


Ajánljuk: – 1cm-es drótfonat és akár kettő szögesdrót – 1cm-es drótfonat és. Fenyő deszka 5cm x 12cm x 4m. Ponthegesztett hálók.

Tekintse át részletes bordás betonacél ajánlatunkat, amelyek felhasználhatóak keretek és rácsok gyártásához illetve beton megerősítéséhez. Részletes információkért forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailben. A tartását a 2mm-es bordás betonacél biztosítja!


Termékeink Holcim cementből készülnek a legjobb minőség érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések