2016. június 27., hétfő

Fa rétegelt lemez

A szimmetrikusan elhelyezett rétegek fafaja és vastagsága azonos. Ezzel az elrendezéssel a természetes fa anyagok. Mintha tömör fa lemezt vennénk.


A rétegek rostiránya az előzőre mindig merőleges. Használatát elsősorban beltérre javasoljuk.

Felülete szép, megőrzi a nyírre emlékeztető rajzolatot. A táblaméretének köszönhetően igen kedvelt anyag. Csúszásmentes rétegelt lemez : egyik oldala csúszásmentes, másik oldala vízzáró.


Azokon a helyeken teljesít jó szolgáltatot ez a rétegelt falemez, ahol emberek mozognak, vagy valamilyen extra mechanikai hatásnak vannak kitéve. Ilyen például egy plató, lépcső, valamilyen padlózat vagy teraszburkolat. A luc rétegelt lemez egy jó minőségű, könnyű, többcélú lap- lemez termék. I deális panel a szerkezeti felhasználásokhoz és a teherhordó alkalmazásokhoz, mint a tetőfedés, padlóburkolat, falburkolatok, csomagolás és asztalosipar.


Ha a rétegelt lemez vizet kap, egyenletesen tágul az egész lap, gyorsabban kiszára és hamarabb visszanyeri az eredeti méretét, mint az OSB.

Sokoldalúbban felhasználható alapanyag, hiszen a különböző fafajokból készült rétegelt lemezek (nyír, nyár, bükk, fenyő, ceiba, okumé, meranti) eltérő tulajdonsággal és felhasználási területtel rendelkeznek. Kedves meglévő és leendő Vásárlóink! Készletes vastagságok: mm, mm mm, mm.


Rendelésre: mm, mm, mm, mm, mm. Szék ülölap rétegelt lemez fa lap 3. Borsod-Abaúj-Zemplén , Kazincbarcika. Nyír rétegelt lemez , 4mm vastag lapok kiszállítása Vas, Zala megyében. Több fafajból is készíthetőek, mind.


A terítéket úgy készítik, hogy az egymást követő rétegek száliránya. Fa lap- lemez termékek országos kiszállítással Rendkívüli tájékoztató kérjük, kattintson és olvassa el! Rétegelt lemezek Telephelyünkön folyamatosan,minden méretben kaphatóak a piac legjobb minőségű rétegelt lemezei, OSB lapja.


Hőkezelt fa terasz. Die Seite wird automatisch neu geladen, wenn diese Felder ausgefüllt werden. A fenti alkalmazási útmutató követése esetén is számolnunk kell azzal, hogy a fa , mint természetes és inhomogén anyag a feldolgozást követően is megtartja jellemző tulajdonságait és élő anyagként viselkedik, mely reagál a hőmérséklet, páratartalom… összefoglalva a környezeti hatásokra. Emellett a rétegelt lemez gyártásából eredően szintén vannak olyan. A raktér szakszerű burkolása megkíméli belső karosszériát, meghosszabbítja élettartamát.


A raktérburkolatok általában csúszásmentes, vízálló padlólemezzel és vékony, de strapabíró rétegelt nyír, vagy más fa oldallemezekkel készülnek.

Faáru, bútorlap, falemez kategóriában 6termék közül választhat a Praktiker webshopban. Most továbbléphet a feldolgozási szakaszba. Minden munkát kesztyűvel kell elvégezni. Először is meg kell adni a rétegelt lemez vagy fa számára a termékhez szükséges alakzatot, a háztartási fűrész a legjobb erre a célra.


Orosz nyír rétegelt lemez GOST. Az alakváltozás és a vetemedés legkisebb mértékűre csökkentése miatt az egymással szembeni lapok azonos vastagságúak és fafajúak. A többrétegű fa rétegelt lemez elég erős ahhoz, hogy olyan teherbíró alkatrészeket készítsünk belőle, mint például a repülők bordái.


A furnér lemez többféle fából is készülhet, így például van nyír, nyár, hárs és juhar rétegelt lemez is. Sok területen, magán és ipari felhasználásra is alkalmas. Ennek oka értelemszerűen a termék sokoldalúságában rejlik: kiváló mechanikai tulajdonságok (magas hajlítószilárdság és rugalmassági modulusz stb.), esztétikus és.


Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések