2016. június 13., hétfő

Reluxa árlista

Szalagfüggöny, Reluxa , Roletta. Tekintse meg árlistánkat. A kiszállási és szerelési díj mennyiségfüggő. Mindenképpen kérje. Kedvező árakon vásárolható roletta, reluxa , szalagfüggöny, szűnyogháló.


Céginformáció Cégünk a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft.

Be­mu­tatóter­münkben teljes árnyékolástechnika­­i termék­­kí­ná­latunk (napellenző, szalagfüggöny, redőny, reluxa , roletta, szúnyogháló valamint ablak­fó­lia) megtekinthető. Reluxa Alumíniumreluxa – Árlista – Alumíniumreluxa árlista. A reluxa a belső árnyékolók egyik legrégebbi fajtája, amely már hosszú évtizedek óta nem veszít népszerűségéből. A kis helyigénye miatt egyszerű, szinte bárhová felszerelhető, vagy akár kisebb terek elválasztására is alkalmas. A reluxa közkedveltségét annak is köszönheti, hogy segítségével könnyen szabályozható a bejövő fény erőssége.


A fa reluxa lamellák vagy mm-es szélességben készülnek, különböző színű pácolással. A reluxa praktikus megoldást nyújt ott is, ahol úgy szeretnénk korlátozni vagy kizárni a betekinthetőséget, hogy közben. A reluxa nagy előnye, hogy a külvilágtól nem zár el teljesen, a lamellák optimális szögbe állításával nem zár el teljesen a külvilágtól, a belátás mégis korlátozódik.


Gazdag színválasztéka révén, praktikus, sokoldalú.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A táblázatban szereplő árak forintban értendők! Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!


Alumínium reluxa 25mm-es lamellákkal Szerelés Nélkül Szereléssel Bowdenes működtetéssel 5. Az áfa nélküli árak, a szállítás és a szerelés költségeit is tartalmazzák ! Alapáras ( bovdenes mozgatású ) 6. Vonzó ablak árak és akciós műanyag nyílászárók árlista - oldalunkon folyamatosan frissülő naprakész árlistákból tájékozódhat az aktuális műanyag ablak és műanyag nyílászáró árakról. Munkáink során garantáljuk a szakszerű kivitelezés a gyors beépítés és a kedvező ablak ajtó és nyílászáró árakat. Az árak akciónk keretében az anyag és szerelési költséget is tartalmazzák!


A cégünk alanyi áfa mentes ezért a bruttó és nettó árak megegyeznek! Ma már a reluxa lamellák alumíniumból készülnek, rengeteg színben, 25-, és mm-es szélességben. Are you looking for suitable luminaires, light sources or sensors for your project?


Use the product data for your planning work with the applications provided by Relux. You need product data in the file formats: rlx (Relux), rfa (Revit), dwg (AutoCAD), ldt (Eulum), ies (IES)? Műanyag redőny árlista. Redőny,szúnyogháló,napellenző, reluxa gyártása és szerelése,javítása. Az oldal üzemeltetője és karbantartója Wide World Kft.


Redőny, és árnyékolástechnikai termékek oldala.

BARNA ZOLTÁN ÉRDIREDŐNY.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések