2016. június 3., péntek

Cserepes lemezek

Since the invention of the kiln for drying firewood by using heat. A cserepes lemez új élete: Cserepeslemez FelrakásaA cserepes lemez napjainkban ismét reneszánszát éli, hiszen egyre több, frissen felújított, fiatalos házon alkalmazzák tetőfedésként, tetőfedő eszközként. A cserepes lemez árak Budapesten ráadásul megfizethetők, illetve a cserepes lemez felrakás is megoldható már profi. Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm – mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak.


A lemezek méter fedési szélességűek és legfeljebb méter hosszúságúak, az egyéni igényeknek megfelelően kerülnek gyártásra.

Mivel pontosan a tető méretének megfelelő hosszúságú lemezekkel készíthető el a fedés, ezáltal kevés hulladékkal kell számolni és pl. Méretre gyártott cserepeslemezek. Egyedileg az Ön tetőjére szabott cserepeslemez, mellyel gyorsabb a munka, és kevesebb a hulladék.


Széles profil- és bevonat választék, hogy egyedivé varázsolja otthonát. Jellemzően családi házak fedésére használatosak. Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben egyaránt. A cserepeslemezek sajátossága, hogy a hagyományos tetőcserép látszatát keltik.


Az Element Cserepeslemez saját gyártású termékünk, amely I. Minden részletére kiterjedő kidolgozottsága az otthon és a világ minden oldalán mutatja szépségét.

A Gerard cserepes lemezek gyártója az AHI Roofing, több mint éve alkotta meg a világ első kőzúzalék bevonattal ellátott, préselt acél tetőfedő anyagát. Te vajon hányat követnél el ezek közül? Ha kíváncsi vagy milyen buktatói vannak a háztető felújításának, és nem szeretnéd hogy a tetőfelújításra szánt befektetésedből ablakon kidobott pénz legyen, akkor ez a cikkünk neked szól. Palatető felújítás garantáltan nem lesz többé palatető beázás!


Gerard tető építés, tetőfedés éves szakmai múlttal. Kimagasló szakismerettel, precizitással, palatető felújítás akár bontás nélkül, palatető szigetelés, tetőfedés, és teljes körű tetőfelújítás. A lemezek egymásra gyártva nem tárolhatóak a gyártás napjától számított három hétnél hosszabb ideig, ennek lejárata után a lemezeket fel kell szerelni.


Ha építkezünk, jön a kérdés, hogy hagyományos, mediterrán, klasszikus vagy esetleg modern stílus? Ezek a természeti elemek ugyanis teljesen másképp hatnak a nem felszerelt lemezekre, mint amikor már az elemek a rögzítésre kerültek a tetőn. Ez nem a teljes választékunk, így ha nem találja a kívánt profilt, vagy terméket, kérjük keresse kollégáinkat, vagy küldjön üzenetet. Tetőtér beépítés esetén a hőszigetelést megvédi a lecsapódó nedvességtől, ami a tetőtér hőszigetelését nagymértékben, csökkentené.


Cserepes lemez elhelyezésénél a rögzítést gumis gyűrűvel ellátott 8×mm önfúrós csavarok szolgálják. A gumialátét nem érzékeny a hőmérsékletingadozásra, biztosítja a. A Lindab Topline termékei, a cserepes lemezek , alkalmazhatóak különféle épülettípusok esetében (lakóházak, középületek, kis ipari, mezőgazdasági épületek, stb.). Sőt, meglévő tető felújítása, átfedése esetén is használhatóak.


A különféle körülményeknek megfelelően, többféle tetőrétegren és csomóponti. A Lindab Topline cserepes lemez több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagokkal elért tapasztalatok eredménye. A lemezek fix fedési szélességűek és legfeljebb m hosszúságúak.

Versegyházi személyes átvétel lehetséges, illetve szállítás a megadott címre. Kérés esetére mind. Előlegfizetés nem szükséges, fizetés számla alapján átvételkor. A pontos kalkuláció készítését a lemezek legyártása követi.


Balatonszentgyörgyi átvétel lehetséges, illetve szállítás minden péntekenként vagy s. Famintás lemezek a legnagyobb választékban! Ugye milyen frusztráló érzés, amikor elképzelt egy színt, ami illeszkedne a már meglévő épülteihez, környezethez, azonban a kereskedőnél csak maximum színből lehet választani, ami bár szép, mégsem az Ön elképzeléseinek megfelelő? A lemezek igény szerinti hosszúságban készülnek, így a hulladék minimálisra csökken. A tetszőleges méretben gyártott cserepeslemez egy darabban szerelhető a tetőlécekre, amivel sok időt és energiát spórolhatunk meg.


Habár a trapézlemez, hullámlemez - más néven „ lindab lemez - mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések legkedveltebb felhasználási anyaga, egyre inkább teret hódít mint kerítéselem. A feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendők. Termékeinket a hasznos szélesség alapján értékesítjük.


Megnevezés Nettó ár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések