2016. június 21., kedd

Country tölgy bútorlap

Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani! A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják).


Azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy helyettesítsék a drága tömörfát a bútorgyártásban, és egy könnyen és gyorsan felhasználható, gazdaságos anyagot kapjunk. Design boards Interior design has many different faces, just as does our melamine faced chipboard: uni-colours, wood designs and fantasy decors make it the ideal material for modern furniture and interior design. FigyeleA képen szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek.

A fotók és a valóságos színek között eltérés lehetséges! Tegye fel kérdését a termékről. Rendelje meg a lapszabo. Csoko Sonoma Tölgy bútorlap FC 5FS22.


A bútorgyártás során ma egyre elterjedtebb a bútorlap , mint alapanyag. A Woodfolio Trade Kft. FSYorki Tölgy bútorlap mm. Kastamonu bútorlap színeket itt nézheted meg.


Színajánlás listánk itt érhető el.

Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. Kizárólag egész táblában rendelhető. A feltüntetett ár a szabási díjat nem tartalmazza.


Monaco tölgy , világos sonoma tölgy , bükk, country tölgy , szil, sötét szilva, dijoni dió, világos bükk A fejvég magasító kérhető színazonos, fényes fekete, fényes fehér, capuccino, lila, alu, barna bőr utánzatú fólia színekben. Az ár tartalmazza az ágyat és a léces ágyrácsot is! FALCO - bútorlap ( country tölgy , 18mm) Leírás: Dekoratív megjelenésű bútoripari és belsőépítészeti alapanyag.


Finomfelületű E-LE formaldehid emissziós osztályba tartozó faforgácslap. Magas színtartóssági értékkel rendelkezik, erőforráskímélő és újrafelhasználható. UV-álló, karcálló és környezetbarát. Mielőtt bármit is írok Annie Sloan festékéről, szeretném, ha tudnátok, hogy minden előzetes ijesztgetés ellenére, ha nagyon akartok, tudtok laminált bútort festeni. Erre a magyar bloggerirodalomban is számos példa aka a spanyol viasznak már gyára van: 1. Használhatjátok az.


A Falco laminált bútorlap nagy választékával Mi segítjük Önt a modern, meghitt otthon megteremtésében. A belső terek kialakításánál nagyon sok arculatot tudunk kialakítani a Falco laminált faforgácslap alkalmazásával. A dekorok széles választéka teszi alkalmassá, hogy a modern bútorok és belsőépítészet.


Budapesti Inter-Fa Kft. Főbb tevékenysége Munkalap, Bútorlap , Lapszabászat, Konyha gyártás, Barkácsbolt, Bútor szerelvény teljes választéka. A felkapott sonoma bútorlap - Konyhabútor sonoma tölgyből A legutóbbi sorozatos megrendelések anyaga a sonoma tölgy.


A bútorlapot nem csak a konyhában, de az előszobától a gardróbig mindenhol lehet mutatósan használni.

Vállalkozásunk bútorlapok méretre vágásával, élzárásával foglalkozik. Közel száz féle, a Falco Zrt által gyártott, felületkezelt, laminált forgácslapból választhatnak megrendelőink. Ezen kívül, Egger, Kronospan, Kaindl bútorlapokat is megtalálhatja nálunk.


Ha tehát szükséged lenne Egger bútorlap vagy Kronospan bútorlap leszabására és élzárására, akkor a következő akciós oldalainkat nézd meg: Egger bútorlap árak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések