2016. június 2., csütörtök

Body alvázvédő

Kizárólag a karosszéria alsó részeire alkalmazható. Bitumenes gumi alapú, tixotropikus készítmény, kiváló korrózíó- és kőfelverődésgátló hatással. Tökéletes tapadású anyag, amely rugalmasságát hosszú ideig megtartja. Csak az autó alsó részeinek védelmére használható.


Garázs alvázvédő spray, 4ml, fekete Speciális gyorsan száradó fekete alvázvédő festék spray.

Ideális korábbi alvázvédő rétegek esetleges kijavítására, nehezen hozzáférhető helyeken lévő gyors javításra. Gépjárművek legnagyobb igénybevételnek kitett felülete kétség kívül az alváz. Az időjárási körülmények, útszóró sók és különböző agresszív anyagok folyamatos kihívás elé állítják a legjobb alvázvédő anyagokat is.


Ha nem figyelünk rá eléggé, akár néhány éven belül is megindulhat a rozsdásodás. Végül fújjon még egy ködölő réteget csak a hígítóból. A pisztolyhoz egy üregelőcső is tartozik, melynek használatával a nehezen elérhető üregek védelme is könnyen megvalósítható.


Felvihető ecsettel vagy szórópisztollyal ( a literes kiszerelés esetén USB rücsi pisztollyal), 5-6.

Alvázvédő , üregvédő, Karosszéria, tisztítás és karbantartás, Autóápolási termékek( felhasználása szerint), Motorolaj olajshop és autóalkatrész webáruház. Az olajshop webáruház széles olaj- és alkatrészkínálattal rendelkezik. Body alvázvédő kg. Az Olajshopnet a Depo-Autóalkatrész Kft online boltja.


BODY 9alvázvédő kg vélemények. Az anyag vagy keverék megfelelő. Kosárba rak Kosárból kivesz. Bármilyen bitumen alapú alvázvédő jó lesz rá, pl.


Olcsó eladó új és használt body 9alvázvédő. Akciós alvázvédő akár házhozszállítással is! Bitumenes fekete kenhető alvázvédő Fekete színű kaucsuk és kátrányalapú tixotróp tulajdonságú, speciális alvázvédő. Hangszigetelő, védelmet nyújt a rozsdásodás ellen, valamint a kőfelverődés által okozott sérülésekkel szemben. Kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkező elasztikus anyag.


Két Molnár Autó Kft. Utángyártott alkatrészek BODY márkában. Felhasználható a karosszéria alsó felületein vagy zárt üregeiben.

Vásárlás: Autóápolás árak, eladó Autóápolás. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Műgyanta, gumi, bitumen és viasz tartalmú alvázvédő , melyet speciálisan só és nedvesség elleni védelemre terveztek.


A Pervent alvázvédő aerosol elsősorban a nehezen hozzáférhető helyek vagy a nagyobb igénybevételnek kitett részek védelmére alkalmas. A használat után keletkezett bevonat a csapadéknak, mechanikai hatásoknak, valamint a sós víznek egyaránt ellenáll. Módosított bitumenalapú anyagának köszönhetően védi a felületeket a. Rendkívül jó tapadás érhető mind új. PinkMouse onlineWebShop system 3. Olcsó BODY930alvázvédő5kg Alapozó festékek árak, akciók.


Ft Tovább az üzletbe BODY RÜCSI PISZTOLY.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések