2020. január 30., csütörtök

Redőny felújítás

Redőny javítás külső tokos redőnynél, házilag. A fa redőny szerelőnyílása egy csapozott keret, betétje vékony lemez. A felújítás során a szerelő a nyílást szigeteli, hogy ne hűljön át. A redőnytestet korhű, új, kiváló minőségű cseréljük. Kiváló minőségű műanyag, alumínium és fa redőnyök kedvező áron, egyedi méretben, gazdag színválasztékban, motoros változatban is.


Különböző redőnytípusok közül választhat külső tokos, belső tokos, vakolható tokos kivitelben.

Az elöregerett lamellák nem javíthatók, azokat csak cserélni lehet. Más a helyzet a fa redőnnyel! A festék, a fa felületén, sokszor sérül, elöregszik, ezért felpereg. Horváth Ferenc vagyok, egyéni vállalkozó. Kérem, hívjon bizalommal!


Javítás és szerelés szombat, vasárnap és ünnepnapokon is! V GARANCIA AZ ÁLTALAM BESZERELT. Gyártás, szerelés, felújítás , javítás!


Birk-Vik redőny rendszerek (más néven redőnyök) az ablak és ajtó nyílások védelme érdekében kerülnek telepítésre.

Védi a helyiségeket a betörés és behatolás ellen továbbá védelmet biztosít a nap, szél, eső, zaj, stb. Termékeinket szakképzett szerelő szereli fel. Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, rendelje meg a termékeink szerelését, mert most mindezt. Tudta Ön, hogy viszonylag könnyen megjavíthatja redőnyét házilag is?


Ma az emberek nagy részének nem ez a megoldás jut eszébe ha elromlik a redőnye, hanem rögtön szerelő segítségét kéri, aztán várja hogy az kijöjjön és megjavítsa. Beakadt redőny megjavvítása. Motoros redőny szerelés és javítás.


Alumínium redőny motorizálása (automatizálása). Fenn akadt redőny javítás. Faredőny javítás és felújítás. Műanyag redőny javítás és szerelés. Szúnyogháló javítás, felújítás Budapest egész területén.


Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk szúnyoghálók bármilyen jellegű meghibásodásának javítását (szúnyoghálókeret javítás, háló csere, stb.), valamint a régi, elavult esetleg sérült szúnyoghálók részleges vagy teljes felújítását, cseréjét, korszerűsítését. Azonnal vihető raktári ablakok, ajtók -Egyedi méretek gyártása. A medencetakaró folyamatos használatának fontosságát mutatja, hogy a medence működtetése során jelentős energiaveszteség lép fel. Ennek fő okozója () a párolgás, ami a legtöbb hőt vonja el a medencétől. Bemutató termünket, ahol kollégánk tájékoztatást, tanácsot ad a felmerülő kérdésekre, megkönnyítve az Ön dolgát a megfelelő árnyékoló kiválasztásában.


A külső tokos redőny rendszerekben megtalálható egyaránt a hagyományos, és újabb típus. Belső tartalmát tekinteve a hagyományos redőny inkább költséghatékonyabb redőny rendszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések