2020. január 22., szerda

Kovácsoltvas diszek

Webshopunk folyamatosan üzemel ,és fennakadás nélkül dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket. Az európai embereknek biztosítunk kiváló minőségű árut alacsony áron. Az általunk forgalmazott kovácsoltvas elemek, ajtó-kapu vasalatok, toló-úszó kapugörgők, szúnyoghálók, kovácsoltvas jellegű alumínium lámpák egyaránt felhasználhatóak, háztartásokban, irodaházakban valamint a közintézményekben. Karikák, rozetták, pálcák, kapaszkodók, kovácsoltvas elemek, virág- és levéldíszek, golyók, oszlopdíszek, zsanérok és pántok minden mennyiségben!


Válasszon a saját ízlésének és elképzelésének megfelelően felhozatalunkból!

Szeretne inspirálódni a döntés előtt? Ebben segítségére lesz online katalógusunk. A biztonsági rácsok szerepe egyre fontosabb mai világunkban.


HU egy kovácsoltvas termékeket forgalmazó országos értékesítési hálózat, mely azzal a céllal jött létre, hogy üzleti partnereit és vásárlóit kedvező feltételekkel és megfelelő logisztikai háttér biztosításával kiszolgálja. Rengeteg dísz és minta közül lehet választani, egyéni ízlés szerint, a variációk száma szinte végtelen. Egyenesen Antik Anti kovácsmester kalapácsa alól. Forgalmazzuk az olasz Fadini gyár kapumozgató termékeit és kiegészítőit, az olasz FAC cég kapu és ajtóvasalatait, valamint a szintén olasz IND.


Kovácsoltvas termékek gyártása, kapu, korlát, kovácsoltvas kerítés kivitelezése.

A kovácsoltvas kapu és kerítés évszázadok óta az egyik legszebb díszítő eleme kertjeinknek. Kovácsolt vas , és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Lakberendezési- és dísztárgyak, egyedi kovácsoltvas termékek készítése. Billenő- és szekcionált garázskapuk, bejáratok.


Ingyenes helyszíni felmérést követően, részletes árajánlattal állunk minden ügyfelünk rendelkezésére. Célunk, hogy megrendelőink előzetes kalkulációnak megfelelően a pontos bekerülési költségekkel számolhassanak. Gyártó partnereink évtizedek óta meghatározó szerepet töltenek be a kovácsoltvas termékek világpiacán.


A kézműves munka gondossága és az ipari termelés precizitása a formák tisztaságát, könnyedségét, magas kivitelezési színvonalát eredményezi. Természetesen a zsalukő oszlopok helyett használhatsz tömör kovácsoltvas oszlopokat is, így légiesebb hatást érsz. Kerítés, kapu üzlet - Debrecen, Hajdú-Bihar TÁBLÁS KERÍTÉSELEMEK, KAPUK, KOVÁCSOLTVAS JELLEGŰ KERÍTÉSEK Üdvözöljük ! Cégünk, a Metálmarket Kft. Jelenleg profilunk közé tartozik : kovácsoltvas alapanyagok, elemek gyártása és forgalmazása, acélszerkezetek gyártása és szerelése, kerítések, kapuk, ajtó és ablakrácsok, kerti és lakásfelszerelések, erkélykorlátok, lépcsőkorlátok, lépcsők készítése. A műhelyünkben kovácsoltvas mintakollekció is megtekinthető.


Az árajánlat elfogadása után kezdődik el a kivitelezés, azaz a gyártás folyamata. G yártás: A gyártás helyszíni méretvétellel kezdődik. Szeged területén számtalan helyen fellelhetőek munkáink.


A hozzánk forduló magánemberek, építési vállalkozások, építészek részére telephelyünkön bemutató termet tartunk fenn, ahol az érdeklődők megtekinthetik az általunk tervezett és kivitelezett modelleket.

Nagy díszek, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Szolnok Mester út 35. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Lelkileg megterhelő a bezártság. Különösen az egyedül élő idősebbeknek, nagyszülőknek, mert nekik nincs annyi napi feladatuk, mint a fiataloknak, ami lekötné figyelmüket, ami miatt fontosnak érezhetik magukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések