2020. január 15., szerda

Parketta alátét

A parketta alátét lerakása. Az Isoplaat parketta alátét lapokat beton, vagy fa alapzatra rakjuk le. Célszerű a csomagokat a lerakás helyén a felhasználás előtt órával kibontani, hogy a parkett alátét lapok és a helyiség páratartalma kiegyenlítődjön. Amennyiben valaki töltött már el hosszabb időt lakótelepi lakásban, illetve emeletes társasházban, az nagyon jól tudja, mennyi bosszúságot képes okozni a lépések zaja a parkettán.


A Diego kínálatában többféle alátét is megtalálható, hogy a helyiség és a burkolási munka körülményeihez megfelelőt választhassa ki.

Alátét használatával laminált padlója szépségét tovább megőrizheti, és a rendszergaranciát is érvényesítheti. Elsősorban laminált parketta alá ajánljuk. A lapok porózus szerkezete jó hőszigetelést.


A kitűnő hangszigetelési értékek, az erős igénybevétel mellett nyújtott megbízható védelem, a rendkívüli hőszigetelés, valamint az egyenetlenségek optimális kiegyenlítése révén az mm-es Selitac AquaStop csúcstermék a laminált padlókhoz és a parkettákhoz gyártott fektethető alátétek körében. Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. A laminált padló és parketta alá szükséges alátéteket és fóliákat elhelyezni.


Ez a feltétele annak, hogy a padlóra vonatkozó garanciavállalást érvényesíthessük.

Milyen alátétet válasszunk? A megfelelő alátét kiválasztásánál elsődleges szempont az aljzat minősége. A legjobb megoldás az, ha valamilyen már.


Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják. Profi Floor mm XPS panelszigetelő alátét. Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával.


Lap formájú, extrudált polisztirolból készült, horonyrendszerrel rendelkező, úsztatott padlók alá kerülő szigetelés. A horonyrendszernek köszönhetően kiegyenlíti a padló kisebb egyenetlenségeit és biztosítja a padló optimális szellőzését. Oldalunkon a hatalmas parketta választék mellett a hozzájuk tartozó kiegészítőket, így pl. Padlóalátétekre több okból kifolyólag is szükségünk lehet, legyen szó hő- és hangszigetelő alátétekről, az aljzat egyenetlenségeinek eloszlását segítő alátétekről, vagy épp párafékező fóliáról, nálunk mindenhez talál megfelelő megoldást.


Regisztráci ó Belépés Hívj minket! Legfrissebb akcióink: Kifutó laminált padlók. Utolsó négyzetméterek szenzációs árakon. Tovább Parafa padlók most akciós áron.


Parketta Technika Shop Kft. Termékeink között különböző fajtájú és minőségű padlóburkolatok közül válogathatnak!

Legjobb, ha önterűlővel teljesen egyenletes aljzatot hozunk létre, akkor probléma nem lehet. Előfordul azonban, hogy apró egyenetlenségek vannak, amiket még alátéttel korrigálni lehet. Először is nézzük meg milyen alátétek léteznek: polifoam párazáró fólia XPS (3mm-s, 5mm-s) XPS Thermo. Elérhetőség: Raktáron. XPS mm vastag parketta alátétlemez – FLOORMAT-PROFIFLOOR.


A lépésálló XPS alátétlemez kellően rugalmas és kiválóan tűri az úsztatott rendszerű padlóréteg folyamatos mozgását. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A weboldalon található árak tájékozató jellegűek. Minden jog fenntartva.


Szeretné otthonát gyorsan, kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségű melegburkolattal burkolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár! A kiválasztott padlóhoz illő kiegészítőkkel, így a szegélylécekkel, a lépészaj-csillapítókkal és ápolószerekkel teheti teljessé lakása új kinézetét. Használható fürdőszobában, de akár a zuhanykabinban is.


Ebből az anyagból készül kétféle padlóburkolat-, és egy falburkolat család. Padlóburkolatok: A Sono tulajdonságai: PVC-, klór- és lágyítómentes 1 szerves, ásványi alapú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések