2020. január 27., hétfő

Kopásálló anyagok

A KSB ipari szennyvizekre használt szennyvízszivattyúi kopásálló anyagokból, például szürkeöntvényből, nemesacélből (duplex acél) és fehér öntöttvasból készülnek. Az ellenálló anyagok védik a szivattyút a károsodástól és zavarmentes üzemről gondoskodnak. Kopásálló gumilemezek. Kis és közepes szemcsenagyságú anyagok becsapódásának koptató hatása elleni védelmére.


Rögzítésük történhet hagyományos ragasztással vagy.

Az anyagok kopásállósága nagymértékben függ az anyagok keménységétől. Különlegesen kopásálló II. Igen kopásálló III. Fokozottan kopásálló IV. Mérsékelten kopásálló VI.


Erősen nedvszívó anyagok kezelése előtt ezeket az anyagokat fényes (luszter) védőbevonattal kell védeni, majd a bevonási műveletet a megadott száradási idő eltelte után a matt bevonattal kell befejezni. Tömlő: Fekete, sima, elektromosan konduktív, magas ellenálló képességű természetes gumi.

Erősítés: soros magas szakítószilárdságú szintetikus textil erősítés, antisztatikus rézhuzallal. Emellett az idõjárás viszontagságait is meglepõen jól viseli, amit érthetünk is,ha a bangkirai trópusi származási helyére gondolunk. Rugalmassága, csomómentessége és keménysége miatt igen kopásálló és akár évtizedekig is épen marad. Gyári rögzítési pontokhoz kapcsolódik.


Nem minden autótípushoz kapható. Kb 5-cm-es peremmel. Méretpontos szövetszőnyeg. Német vagy Magyar termék. Többféle mínőség és szín. Minden autóra egyedi. Rendkívül kopásálló.


Valódi bőrre emlékeztető, velúros vagy műbőr jellegű termékek. Nem raktári termék, megrendelésre gyártjuk. A kopásálló gumilemezek sok olyan esetben alkalmazhatóak, ahol cél az üzemeltetés gazdaságossága egy-egy termelési feladatnál!


Minimális rendelési mennyiség tekercs vagy.

A nyomásos-öntés technológia alkalmazását akarjuk bevezetni, német partnerünkkel közösen tervezzük a kopásálló anyagok gyártásához lapok, kopásálló védőcsövek gyártását. Ehhez egy új üzemcsarnokot építünk itt, Mosonmagyaróváron. Jelenleg az üzem helyének megvételéről folynak a tárgyalások, és még az.


Kutyánknak sok mindent megvásárolhatunk a boltokban, de személyre szabottan kényeztethetjük kedvencünket a magunk által készített ruhákkal és felszerelésekkel! Nagyon jól ellenáll ütéssel és nyomással szemben. A dinamikus igénybevételnek, ugyanakkor erős koptató hatásnak kitett alkatrészek esetén fontos, hogy egy belső szívós magon kemény, kopásálló külső kéreg helyezkedjen el.


A kérgesítő hőkezelések csak a darabok felületére hatnak, azt keményítik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések