2020. január 17., péntek

Kompozit teraszburkolat

Modern felülete szakít a hagyományos wpc burkolatok megjelenésével. Falburkolat - teraszburkolat - kerítés. Minden felületre a tökéletes megoldás.


Európában gyártatjuk a terméket, ezért rövid gyártási idővel. A Green Deck wpc teraszburkolat , bambusz és műanyag kompozit anyag keverékei, bambusz és műanyag örleménye.

A gyártás során újra hasznosított anyagokat használnak fel, ezért környezetbarát. A Fa-műanyag - kompozit teraszburkolat számos előnyt tudhat magáénak. Mivel 1-ban újrahasznosított anyagból készült, kifejezetten környezetbarát. Könnyedén rögzíthető.


Nincs szükség a felületének utólagos kezelésére. A kompozit magszerkezetre felvitt PVC, az anyag felületi szennyeződésekkel szembeni. Csak sötét barna színben kapható.

Patinás, rusztikus megjelenés, két színkomponensből álló különleges, fahatású burkolat. A burkolat felülete bordázott, mely véd a csúszástól. Tökéletes választás lehet kertben, teraszon, medence környezetében, sőt akár egy tóparton stégként alkalmazva is.


A teraszburkolat felületének kialakítása lehetővé teszi a rejtett csavarok elhelyezését, így annak felületét nem kell megfúrnia, csavarokkal. A társaság sikereinek köszönhetően világcéggé nőtte ki magát, így az UPM. A goodwood wpc falburkolat rendszer kivitelezés szempontjából egy szellőztetett homlokzati burkolat.


A fa–műanyag az építőiparban. A szerkezet építésénél az épület fala és wpc falburkolat között légüres tér keletkezik. AZONNAL ELVIHETŐ raktárról. A legjobb választás ha szeretné elkerűlni a vetemedést és az időszakos felületkezelést. Folyamatos teraszburkolat akciók, egyedi kedvezmények.


A LunaComp teraszburkolat tartós, környezetbarát, gondozásmentes thermowood kompozit. Egy innovatív, szabadalmaztatott gyártási folyamattal készül, amely egyesíti magában a stabil, újrahasznosított thermowood rostokat és a magas minőségű műanyag polimereket. Ami gondozás mentessé teszi elkövetkezendő pár évét, de a faterasz hatása megmarad.


Fa hatású, karbantartást, állagmegóvást nem igénylő műanyag-bambusz-farost építőelemek.

WPC TERASZBURKOLAT. A fa-műanyag kompozit anyagok leggyakoribb felhasználási módja a teraszburkolat , mivel itt tudják a ház-, illetve lakástulajdonosok legelőnyösebben felhasználni az anyag pozitív tulajdonságait, főként külső burkoló anyagként. A faadalék főként a természetes megjelenést, míg a műanyag és a hozzáadott egyéb anyagok e. Használatával, könnyen átalakítható bármely felület.


Fektetése rendkívül egyszerű. Alkalmas bármely kültéri felhasználásra. Az elemeket rendkívül egyszerű egymásba illeszteni.


Előnye, hogy szemben a fa teraszokkal, a wpc burkolatot nem kell felületkezelni, így időt és pénzt takaríthatunk meg. A kompozit egy természettudatos választás, mely környezetbarát terméket úgy fejlesztették, hogy a tulajdonságait megtartva ne legyen szükség vegyi anyagok használatára. A fa terasz helyett a Kompozit egy tartósabb és hosszabb távú megoldás.


Az SPC burkolatok nagy előnye, a hagyományos melegburkolatokkal szemben, hogy alapanyagából adódóan teljesen vízállóak. A BPC teraszburkolat egy új típusú kompozit (a hasznos tulajdonságokat kihasználva több összetevőből összeállított) anyag, mely bambusz por és egyéb kémiai adalékanyagok egyvelege. Természetes rost tartalma miatt a bambusz-műanyag teraszbrukolat nem csak magas szintű időjárásállóságáról, hanem könnyű. Az általunk kínált termékek trópusi fából készült beltéri és kültéri burkolatok.


Kültéri burkoltok: fa teraszburkolat , wpc kompozit teraszburkolat , falburkolat. Wood Polymer Composite, fa-polimer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések