2020. január 20., hétfő

Redextra redőny

A tokvégek alumíniumból készülnek. Ezt a típust lehet szerelni. Védelem hő, zaj, időjárás és akár betörés ellen is! Szereltessen fel redőnyt nyílászáróira!


A redőny nem csak árnyékot ad!

Fehér vakolható tokos redextra redőny Fehér vakolható tokos redextra redőny. A rolós szúnyogháló jellemzői: rugós tengely, szürke színű üvegszálas háló, kefés lefutó. Barna vakolható tokos redextra redőny. Hungarocelles előlappal rendelkezik.


Minden más tulajdonsága megegyezik az új típusú redőnnyel. Kérjük vegye figyelembe, hogy a minimum ár 16. Ez a termék mára.

Az alaptípusú redőnytől a következő tulajdonságokban tér el: Rozsdamentes anyagból készül a tokja (míg az alap típusúnak szinterezett acél lemez). Gumibetét van a sínben, ezért nem zörög, ha fúj a szél (az alap típuséban nincs ilyen). A műanyag és az alumínium redőny alkatrészeinek kombinálásával jött létre. Elsősorban budapesti és Budapest környéki területeken dolgozunk, mind a lakossági vevők, mind vállalati megrendelők részére.


A legkisebb számlázott felület 5m²! Ez egy extrákkal felszerelt műanyag redőny , amely egy beépített mobilhálót is tartalmaz, függőleges mozgatással. A háló egy mozdulattal könnyen lefele zárható és felfele nyitható, így az ablaknyílásunk nyitott marad. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már rengetegféle redőny típusból választhatunk, így nem csak funkciójában, de megjelenésében is nagyszerű választás. Kiknek ajánljuk műanyag redőnyeinket?


A vakolható típus ugyanazokkal a paraméterekkel és formában készül mint a redextra (hisz ez is az) csak a szekrény kialakítása más. Elöl egy speciális perem van rajta amire ráültetve a szigetelőanyagot egybe lehet vakolni a fallal. Alul egy csavarokkal rögzített kisajtó van a későbbi esetleges karbantartás esetére.


Cégünk elkötelezte magát, hogy kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson, és ez által biztosított legyen. Redextra Árnyékolás és Biztonságtechnikai Bt. A ma használatos redőnyök UV-stabilizáltak, időjárásállók, műanyag és alumíniumlamellás redőnyök, amelyek árnyékoló, sötétítő funkciójuk mellett hatékony védelmet nyújtanak a meleg, a hideg, a szél, a csapadék és a zaj ellen is.


Megkülönböztetünk fa, műanyag és alumínium redőnyt.

Régebben a fa redőny volt a legelterjedtebb, de ma már a műanyag redőny ill. A korszerű alapanyagokból készült műanyag redőnyök színválasztékuk és kialakításuk révén modern és régi házak homlokzatához egyformán harmonikusan illeszkednek. A műanyag redőny a legegyszerűbb kültéri árnyékoló, de ettől függetlenül hosszú az élettartalma.


ReadTheory fits everyone. A hagyományos redőny hátrányait kiküszöbölve az új típusú redextra redőny gyártása került előtérbe. Már új külső jeleket is hordoz magában, mai által látszatra megegyezik az alumínium redőnnyel.


Szerkezetileg alumínium tokvéggel, lindab vagy alumíniumtokkal, fémgörgős. A rovarháló és a redőny külön mozgatható. Főbb termékeink: műanyag redőnyök, alumínium redőnyök, szúnyoghálós redőnyök, motoros redőnyök, redőny javítás, gurtni csere, alumínium reluxák.


Tendenciának tekinthetjük, hogy a redőnyt alapvetően a nyílászáróinkkal együtt rendelik meg, hiszen annak gyártásakor a redőny lehetőségét ajánlatos figyelembe venni (ezt hívják „ redőny előkészítésnek”). Ennek ellenére a meglévő ablakra, erkélyajtóra is vannak utólagosan ráépíthető redőny -megoldások. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.


Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések