2020. január 21., kedd

Olcsó redőny

Győri redőny cégünk elsődleges célja, hogy az ügyfelek számára a legmegfelelőbb, minőségi termékeket kínálja, gyors és olcsó szereléssel. Munkánkat elsősorban Győr és vonzáskörzetében végezzük, így ha Ön is győri, akkor redőny ügyben bátran keressen! Felejtse el az olcsó és szabvány méretű árnyékolókat! Azokkal csak a baj van.


Nem vagyunk annyival drágábbak, amennyivel jobbak vagyunk, vagyis befektetése megtérül. Ugye nem évre tervezi árnyékolóját?

Belső tokos redőny , beépített redőnytok esetén csak a redőny elcsúszás gátló árát kalkuláljuk. A redőny alumínium sínekkel, szövet sötétítő csíkokkal, felső akasztókkal, alsó láncokkal, súlyokkal és rögzítő tartórészekkel kapható. Kiváló minőségű poliészter anyagának köszönhetően a redőny ellenáll az UV sugárzásnak, és a színe sem fakul az idő múlásával. Céginformáció Cégünk a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft.


Be­mu­tatóter­münkben teljes árnyékolástechnika­­i termék­­kí­ná­latunk (napellenző, szalagfüggöny, redőny , reluxa, roletta, szúnyogháló valamint ablak­fó­lia) megtekinthető. Az alumínium redőny tok, 180mm, a fokban alul csapott redőnytok szerelő nyílással ellátott. Alkalmas olyan garázskapunak, ami max mmaximális nagyságúak, viszont erős szeleknek nincsenek kitéve.


A redőny és a roletta tökéletes kombinációt alkothat, de külön-külön is megállják a helyüket. Egy nappali esetében, ahol szobanövények találhatóak, érdemesebb a roletta mellett dönteni, hiszen itt nem olyan fontos a teljes sötétség elérése, illetve a növények szempontjából kifejezetten előnyös a fény beszűrődése.

Az ötletet az adta, hogy akkoriban Magyarországon kimondottan árnyékolástechnikai ( redőny ) alkatrész bolt (tudomásunk szerint) nem volt. Műanyag redőny , alumínium redőny , roló és szúnyogháló is megtalálható kínálatunkban. A műanyag redőny olcsó , de minőségi redőny megoldás lehet mindenki számára.


Redőny optimális élettartammal és áron. Mit nevezünk olcsónak? Az árak a legtöbb embernek mindig mást jelentenek, így ami valakinek drága, az a másiknak igen olcsó lehet és fordítva.


A külső tokos redőny megnevezés egy redőny rendszer. Alapvetően két fő típusra bontható, műanyag redőnyre és alumínium redőnyre. Mindkét fő típusnak rengeteg változata van.


Ezen változatok között segít eligazodni nevük. De természetesen ez. Fa és műanyag ablak, bejárati ajtó és beltéri ajtó akciós áron.


Bejárati ajtók, ablakok, redőnyök nagy választékban. Nyílászáró kis és nagykereskedelem. Rolódiszkont Web áruház. A hatékony és gördülékeny kiszolgálás érdekében, kizárólag a webáruházon keresztül leadott rendeléseket teljesítjük. Ha olcsó műanyag redőnyt szeretne, akkor azt az általunk gyártott műanyag redőnytípusok között megtalálja, függetlenül attól, hogy egyszerűbb és olcsóbb, vagy korszerűbb, jobb minőséggel rendelkező műanyag redőnyt szeretne!


A redőny meghibásodásának leggyakoribb oka a gurtni elszakadása. Ha elszakadt, akkor már csak egy dolgot tehetünk vele: kicseréljük.

Nálunk nincs megfizethetetlen kiszállási díj, sem egyéb díj. A függönyök ideje lejárt! Az olyan árnyékolók, mint a függöny, lassan már az elavult árnyékoló típusok közé tartoznak, hiszen a modernebb változatok előnyeivel már nem versenyezhetnek. A redőny tokja itt is rozsdamentes Lindab tok de a végeken már alumínium tokvég található.


A kiválasztott és beépített műanyag ablakunk redőnnyel is ellátható, melynek legfőbb feladata a fény kizárása. Valamint a szoba vagy helység túlmelegedésének megakadályozása a nyári kánikulával. Olcsó ablak - olcsó redőny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések